Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Проблемы при запуске Eterm
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Russian
View previous topic :: View next topic  
Author Message
norden
n00b
n00b


Joined: 17 Aug 2004
Posts: 10
Location: Germany

PostPosted: Tue Aug 17, 2004 7:21 pm    Post subject: Проблемы при запуске Eterm Reply with quote

При старте fluxbox у меня автоматом стартует eterm вот с таким сообщением внутри:

Code:

hostname: Unknown host

Fatal server error:
Server is already active for display 0
If this server is no longer running, remove /tmp/.X0-lock and start again.

Please consult the The X.Org Foundation support at http://wiki.X.Org for help.           

Не могу получить файловый дескриптор, соответствующий консоли



Причем такое сообщение появляется при каждом новом запуске етерма. В атерме все в порядке. Прошу о помощи. Спасибо!
Back to top
View user's profile Send private message
svyatogor
Retired Dev
Retired Dev


Joined: 13 Feb 2003
Posts: 186
Location: Kingdom of Kells

PostPosted: Wed Aug 18, 2004 10:41 am    Post subject: Reply with quote

Покажи плз ~/.bashrc и ~/.xinitc
Back to top
View user's profile Send private message
norden
n00b
n00b


Joined: 17 Aug 2004
Posts: 10
Location: Germany

PostPosted: Wed Aug 18, 2004 10:48 am    Post subject: Reply with quote

svyatogor wrote:
Покажи плз ~/.bashrc и ~/.xinitc


Проблема исчезла после того, как я указал в xorg.conf драйвер ati, а не vesa... :?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Russian All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum