Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Fula systemfonts i openoffice
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Scandinavian
View previous topic :: View next topic  
Author Message
klockren
Apprentice
Apprentice


Joined: 21 Apr 2004
Posts: 167
Location: Linköping, Sweden

PostPosted: Sat May 01, 2004 5:29 pm    Post subject: Fula systemfonts i openoffice Reply with quote

Jag använde tidigare mandrake linux och open office 1.1.
Efter installation av open office i Gentoo, ser dock system-teckensnitten jättefula ut, inte alls som det gjorde i mandrake.

Jag hittade lite information om font-problem i OO, http://www.openoffice.org/FAQs/fontguide.html

men jag förstår inte riktigt vad som behöver göras i mitt fall.

En bild på hur fontsen ser ut i OO 1.1.1-r1-sv i Gentoo med KDE 3.2.2 följer:
http://almroth.name/teckensnitt.gif
Back to top
View user's profile Send private message
tln
Veteran
Veteran


Joined: 24 Sep 2003
Posts: 1502

PostPosted: Sun May 02, 2004 8:20 pm    Post subject: Reply with quote

Verktyg-->OpenOffice.org-->Tillgänglighet-->Använd systemteckensnittet...

Hjälper det?
Back to top
View user's profile Send private message
klockren
Apprentice
Apprentice


Joined: 21 Apr 2004
Posts: 167
Location: Linköping, Sweden

PostPosted: Mon May 03, 2004 2:18 pm    Post subject: Reply with quote

Nope, det enda som förändrade saken var att köra en emerce -C på openoffice och sen installera paketversionen med inbyggd isntaller direkt från OO's hemsida, nu är allting frid och fröjd ;)
Lite tråkigt när kompileringen av OO tog 7-8 timmar!
Men tack ändå.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Scandinavian All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum