Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
проблема : i810 и XFree86 DRI
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Russian
View previous topic :: View next topic  
Author Message
bobdva
Apprentice
Apprentice


Joined: 25 Nov 2003
Posts: 207
Location: Moscow

PostPosted: Sat Apr 24, 2004 6:27 pm    Post subject: проблема : i810 и XFree86 DRI Reply with quote

видео на чипсете i815 (i810)
XFree86 4.3.99.902-r2

/etc/X11/XF86Config :
Code:

Section "Module"

Load "extmod"
Load "freetype"
Load "dri"
Load "drm"
Load "glx"
Load "speedo"
Load "type1"

EndSection


при загрузке иксов лезет ошибка
(EE) I810(0): [dri] DRIScreenInit failed. Disabling DRI.
дальше всё запускается, но DRI нужны для xawtv , без них она просто валиться и всё

посоветуйте что делать
Back to top
View user's profile Send private message
bobdva
Apprentice
Apprentice


Joined: 25 Nov 2003
Posts: 207
Location: Moscow

PostPosted: Sat Apr 24, 2004 9:14 pm    Post subject: Reply with quote

более-менее всё удачно разрешилось, выкидыванием модуля dri и glx
xawtv работает и не сваливается

ps. вот ктобы ещё посоветовал как AverTV Studio 307 заставить работать
Back to top
View user's profile Send private message
andrey-x
n00b
n00b


Joined: 09 Jul 2002
Posts: 32
Location: Russia

PostPosted: Thu May 20, 2004 10:44 am    Post subject: Reply with quote

Эту проблемку я разрешил следующей секцией в XF86Config

Section "DRI"
Mode 0666
EndSection
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Russian All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum