Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
"Tavallinen" asennus cd-rompulta (ilman netti-yhte
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Other Languages
View previous topic :: View next topic  
Author Message
jukkamy
n00b
n00b


Joined: 18 Jun 2003
Posts: 1

PostPosted: Wed Jun 18, 2003 11:15 am    Post subject: "Tavallinen" asennus cd-rompulta (ilman netti-yhte Reply with quote

Olen yrittänyt lukea Gentoon asennusohjeita, mutta en ole löytänyt selkeää vastausta siihen onnistuuko Gentoon asennus cd-rompulta "stand-alone"-koneelle ilman erikois-järjestelyjä. Tarkoitukseni olisi polttaa tarvittavat "imaget" ym softa kotikoneella cd-rompulle ja ladata se sitten työpaikalla koneeseen jolla ei ole sen enempää verkko- kuin netti-yhteyttäkään. Huomasin että asennuksen alussa, kernelin valinnan yhteydessä, tarjotaan myös sellaista optioita jolla voi ladataan live-cd:n kokonaan muistiin (sen sanotaan vievän noin 40Mb muistia ja että se mahdollistaa cdrompun vaihtamisen kesken asennuksen). Olisiko siitä apua tällaiseen "stand-alone"-asennukseen (ainoa ohje minkä ilman verkkoa tapahtuvasta asenuksesta löysin oli sellainen mihin tarvittiin kaksi cdrom-asemaa - https://forums.gentoo.org/viewtopic.php?t=34322).

Jukka
Back to top
View user's profile Send private message
wilho
Apprentice
Apprentice


Joined: 22 Jul 2002
Posts: 169

PostPosted: Wed Jul 09, 2003 5:56 am    Post subject: Reply with quote

Saattaa olla niin, että stage-3 asennuksissa ei tarvitse välttämättä nettiyhteyttä. rsync siinä pitää tehdä, mutta eiköhän sen voi kiertää. Ainoa vaan, että kun Portage on tarkoitettu juuri nettikäyttöön, niin ohjelmien asentaminen ilman ei ole kovin kätevää.

Asennuksen jälkeen emergen manuaalia lukemalla selviää, millä vivuilla saat sen vain lataamaan paketit nettikoneellesi. Jostain hakmistosta - jota en nyt muista - ne sitten löytyvät, ja voit siirtää ne netittömälle koneellesi, ja jatkaa asennusta siellä.

Olisi ehkä helpompi käyttää jotain muuta samanhenkistä distroa kuten vaikka Debian tai Slackware. Ainakin Debiilin mukana tulee riittävästi roinaa ensihätään, olisikohan ollut 7 CD:tä.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Other Languages All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum