Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
AMD64 - The masked applications that work .. wip
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

Goto page Previous  1, 2, 3 ... 15, 16, 17, 18  Next  
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo on AMD64
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Corona688
Veteran
Veteran


Joined: 10 Jan 2004
Posts: 1204

PostPosted: Tue Nov 16, 2004 10:20 pm    Post subject: Reply with quote

media-gfx/gifsicle-1.40(#71444)
_________________
Petition for Better 64-bit ATI Drivers - Sign Here
http://www.petitiononline.com/atipet/petition.html
Back to top
View user's profile Send private message
stuart
Guru
Guru


Joined: 27 Apr 2003
Posts: 552

PostPosted: Fri Nov 19, 2004 9:30 am    Post subject: Reply with quote

overnet 1.0.1 clc
it works fine, only a command line
overnet 1.0.1 support protocols overnet and edonkey but need ed2k-gui 0.63 and in portage we have only 0.62
ed2k0.63 from source not compile
the overnet-gui beta, instead, is good:
http://download.overnet.com/eDonkeyLinux1.0.1.tar.gz

the only "problem": overnet is closed-source!





p.s. sorry for my english
:oops:
_________________
Pochissime persone crescono. La maggior parte della gente invecchia.
Back to top
View user's profile Send private message
cold
n00b
n00b


Joined: 23 Feb 2003
Posts: 66

PostPosted: Tue Nov 23, 2004 3:48 pm    Post subject: Reply with quote

Lilo works fine overhere :)

sys-boot/lilo-22.6.1
sys-devel/bin86-0.16.11-r1

CHOST="x86_64-pc-linux-gnu"
CFLAGS="-march=athlon64 -O3 -pipe -funroll-loops"
CXXFLAGS="${CFLAGS}"
Back to top
View user's profile Send private message
ap viper
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 14 Feb 2004
Posts: 95

PostPosted: Tue Nov 23, 2004 7:04 pm    Post subject: Reply with quote

Yep, lilo work fine on my comp too. I didn't emerge it (downloaded a binary), but grub wouldn't work so I had to use lilo :D
_________________
why the heck are you reading this?
Back to top
View user's profile Send private message
cold
n00b
n00b


Joined: 23 Feb 2003
Posts: 66

PostPosted: Tue Nov 23, 2004 8:54 pm    Post subject: Reply with quote

I hate GRUB I have never get it working well :x
Back to top
View user's profile Send private message
Ert3R}
n00b
n00b


Joined: 07 May 2004
Posts: 48

PostPosted: Wed Nov 24, 2004 6:11 pm    Post subject: Reply with quote

net-im/openc6 (an open client for a famous italian chat network) works great :)
just add ~amd64 to the ebuild
Back to top
View user's profile Send private message
LordArthas
Guru
Guru


Joined: 01 Nov 2004
Posts: 497
Location: Maniago, Friûl, Italia

PostPosted: Thu Nov 25, 2004 9:20 am    Post subject: Reply with quote

Hi!

Ert3R} wrote:
net-im/openc6 (an open client for a famous italian chat network) works great :)
just add ~amd64 to the ebuild


I second this, it works. However, beware of frequent crashes when searching NetFriends (at least on my system).

Michele.
Back to top
View user's profile Send private message
awn4500
n00b
n00b


Joined: 31 Oct 2004
Posts: 19
Location: England

PostPosted: Thu Nov 25, 2004 4:17 pm    Post subject: Reply with quote

greetings,
I tried emerging "partimage" normally, because it said that its been unmasked somewhere, that didnt work so i tried emerging it like this:

Code:

RAIDEN root # ACCEPT_KEYWORD="~amd64" emerge partimage
Calculating dependencies
!!! All ebuilds that could satisfy "partimage" have been masked.
!!! One of the following masked packages is required to complete your request:
- sys-apps/partimage-0.6.2 (masked by: missing keyword)
- sys-apps/partimage-0.6.4 (masked by: missing keyword)
- sys-apps/partimage-0.6.4-r1 (masked by: missing keyword)

For more information, see MASKED PACKAGES section in the emerge man page or
section 2.2 "Software Availability" in the Gentoo Handbook.

RAIDEN root #



i need it to backup my WinXP FAT32 partition, so if you have any ideas, i am all ears
_________________
awn out
Back to top
View user's profile Send private message
Akhouk
Guru
Guru


Joined: 23 May 2003
Posts: 476
Location: The Two Niles, Africa

PostPosted: Thu Nov 25, 2004 7:56 pm    Post subject: gringotts Reply with quote

Just tested app-crypt/gringotts-1.2.8-r1 by adding ~amd64

Works great ;)

Nice app with loads of diferent encryption algorithims for securing passwords and other sensitive documents.
Back to top
View user's profile Send private message
mkk
n00b
n00b


Joined: 10 Oct 2004
Posts: 56

PostPosted: Fri Nov 26, 2004 2:59 am    Post subject: Reply with quote

sys-apps/qtparted-0.4.4 builds and works nicely (that's marked stable on x86).

However be sure you accept ~amd64 for the dependancy sys-apps/parted (you'll want 1.6.15) because the stable version (1.6.6) isn't so stable, you get a floating point error. And I don't believe that error is specific to amd64.
Back to top
View user's profile Send private message
erack
n00b
n00b


Joined: 19 Oct 2004
Posts: 9
Location: Lyon, France

PostPosted: Sun Nov 28, 2004 12:19 pm    Post subject: Reply with quote

net-dns/ddclient compiled fine, and has worked great so far...

don't forget the ACCEPT_KEYWORDS="~amd64" tag
Back to top
View user's profile Send private message
Hole
n00b
n00b


Joined: 15 Jun 2002
Posts: 17

PostPosted: Sun Nov 28, 2004 4:57 pm    Post subject: Reply with quote

net-fs/ccxstream-1.0.15

Compiles and runs just fine. No warnings, errors, or anything.
Back to top
View user's profile Send private message
ketjow
Guru
Guru


Joined: 01 Apr 2004
Posts: 382
Location: Krakow, Poland

PostPosted: Sun Nov 28, 2004 10:07 pm    Post subject: Reply with quote

dev-lisp/gcl-2.6.4

It compiles for me, but not for the amd64-porting team :?
I've submitted the bug (68255)
could you try it? thanks (thread)
Back to top
View user's profile Send private message
lavish
Bodhisattva
Bodhisattva


Joined: 13 Sep 2004
Posts: 4296

PostPosted: Mon Nov 29, 2004 6:07 am    Post subject: Reply with quote

awn4500 wrote:
greetings,
I tried emerging "partimage" normally, because it said that its been unmasked somewhere, that didnt work so i tried emerging it like this...


This topic is not the place to ask these kind of questions ;)
_________________
minimalblue.com | secgroup.github.io/
Back to top
View user's profile Send private message
je_fro
Retired Dev
Retired Dev


Joined: 14 Dec 2002
Posts: 236
Location: Republic of Texas

PostPosted: Thu Dec 09, 2004 7:18 pm    Post subject: pymol Reply with quote

pymol works fine so far...filed at bugzilla too...

Calculating dependencies ...done!
[ebuild N ] dev-python/numeric-23.1
[ebuild N ] dev-python/pmw-1.2
[ebuild N ] app-sci/pymol-0.97
_________________
Really, I'm not out to destroy Microsoft. That will just be a completely unintentional side effect.
--Linus Torvalds

My site with some gentoo config files:
http://je-fro.net/page.html
Back to top
View user's profile Send private message
Twist
Guru
Guru


Joined: 03 Jan 2003
Posts: 414
Location: San Diego

PostPosted: Wed Dec 15, 2004 5:44 am    Post subject: Reply with quote

games-emulation/atari800-1.3.3 works (74444)
Back to top
View user's profile Send private message
Donny
n00b
n00b


Joined: 06 Jun 2004
Posts: 59

PostPosted: Wed Dec 15, 2004 8:03 pm    Post subject: Reply with quote

lxdvdrip works
media-video/lxdvdrip-1.20_pre1-r1
Back to top
View user's profile Send private message
marvin rouge
Veteran
Veteran


Joined: 01 Aug 2004
Posts: 1422
Location: Villa Lumierrante, Zonelibre

PostPosted: Thu Dec 16, 2004 4:36 pm    Post subject: Reply with quote

app-office/pybliographer-1.2.5

bug # 20027
Back to top
View user's profile Send private message
je_fro
Retired Dev
Retired Dev


Joined: 14 Dec 2002
Posts: 236
Location: Republic of Texas

PostPosted: Sat Dec 18, 2004 12:23 am    Post subject: also... Reply with quote

net-irc/cgiirc works with an ~x86 KEYWORD.
_________________
Really, I'm not out to destroy Microsoft. That will just be a completely unintentional side effect.
--Linus Torvalds

My site with some gentoo config files:
http://je-fro.net/page.html
Back to top
View user's profile Send private message
Brain Fury
Guru
Guru


Joined: 10 Jul 2003
Posts: 357
Location: Düsseldorf (Germany)

PostPosted: Sat Dec 18, 2004 3:01 pm    Post subject: Reply with quote

just tested x11-misc/gxmessage-2.0.11 it seems to work
_________________
shift HAPPENS
Back to top
View user's profile Send private message
tnt
Veteran
Veteran


Joined: 27 Feb 2004
Posts: 1182

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 11:27 pm    Post subject: Reply with quote

ksensors works fine

kde-3.3.2 works fine, too

emerged ooffice 1.1.4, but I haven't tested it yet...
Back to top
View user's profile Send private message
gt_amd64
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 02 Dec 2004
Posts: 146

PostPosted: Sun Jan 02, 2005 3:50 pm    Post subject: Reply with quote

media-sound/kamix
kaxtv (this app is unfortunately not in the official tree - i just compiled and installed from sources - no problems - and a very nice app!)
Back to top
View user's profile Send private message
Ansorg
Apprentice
Apprentice


Joined: 13 Jul 2002
Posts: 193

PostPosted: Mon Jan 03, 2005 9:15 pm    Post subject: ximian-connector Reply with quote

although it was hard-masked I tried and got
Code:
mail-client/ximian-connector
compiled from the ebuild. The module is now available in Evolution-2.0.3.

Unfortunately I cannot test whether it actually works correct because the exchange server of my company is available only through VPN and the cisco-vpn-client seems not to work on amd64 :(
_________________
thanks
Jens
Back to top
View user's profile Send private message
Xtroce
n00b
n00b


Joined: 27 Apr 2004
Posts: 12

PostPosted: Thu Jan 06, 2005 1:35 am    Post subject: Reply with quote

Code:

app-emacs/yatex

works fine too

**edit**

almost forgot
Code:

app-cdr/simplecdrx
net-www/dotproject
sci-mathematics/gimps

also runs great
_________________
In the land of the blind, the one eyed man is king!
Back to top
View user's profile Send private message
je_fro
Retired Dev
Retired Dev


Joined: 14 Dec 2002
Posts: 236
Location: Republic of Texas

PostPosted: Thu Jan 06, 2005 9:31 am    Post subject: ogmrip Reply with quote

Well, it installed just fine when I changed the ebuild a bit...it was whining (incorrectly) about xvid.

https://bugs.gentoo.org/show_bug.cgi?id=72041

I used a slightly modified ogmrip-0.6.2.ebuild
_________________
Really, I'm not out to destroy Microsoft. That will just be a completely unintentional side effect.
--Linus Torvalds

My site with some gentoo config files:
http://je-fro.net/page.html
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo on AMD64 All times are GMT
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 15, 16, 17, 18  Next
Page 16 of 18

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum