Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Captive Problems
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Other Things Gentoo
View previous topic :: View next topic  
Author Message
abergou
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 12 Jun 2002
Posts: 85
Location: Ithaca, NY

PostPosted: Mon Jun 28, 2004 5:13 am    Post subject: Captive Problems Reply with quote

Hello,

I recently downloaded from bugs.gentoo.org the captive ebuilds and emerged them on my system. Now I seem to have the problem that:

/usr/sbin/captive-install-acquire

and

/usr/sbin/captive-install-fstab

are missing on my system! I've reemerged everything and the ebuild emerges fine so I am not sure why these are not showing up. Does anyone have an suggestions on how to make this work?

Thank you!
-Attila
Back to top
View user's profile Send private message
abergou
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 12 Jun 2002
Posts: 85
Location: Ithaca, NY

PostPosted: Tue Jun 29, 2004 2:18 pm    Post subject: Reply with quote

bump - does anyone know what's going on? 8O

Thanks!
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Other Things Gentoo All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum