Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
pppd active-filter bug/error
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security
View previous topic :: View next topic  
Author Message
matthew2k
n00b
n00b


Joined: 14 Mar 2003
Posts: 27
Location: Germany

PostPosted: Fri Dec 26, 2003 10:42 pm    Post subject: pppd active-filter bug/error Reply with quote

Hello everyone.

I am running an up2date ~x86 system with the latest 2.6 kernel. Lately (since a few weeks or even a month or so), pppd shows the following error during startup in my logfile:

Code:

Couldn't set pass-filter in kernel: Invalid argument


Thus my active-filter rules stopped working. Naturally it is compiled into my kernel and besides, it has worked before without any problems. I have figured out that quite a lot of people on the net seem to have this problem, yet I wasn't able to come up with any solution to this.

So... to make a long story short, did anyone else here run into this problem and got it fixed somehow or knows some details about it?

Thanks in advance for anything! :-)
matthew
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum