Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Broken notifications in Plasma 5.19.4 [Resolved]
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Tefrem34
Guru
Guru


Joined: 14 Sep 2014
Posts: 353
Location: USA, California

PostPosted: Thu Sep 03, 2020 5:33 pm    Post subject: Broken notifications in Plasma 5.19.4 [Resolved] Reply with quote

Hello,
Back again and still struggling with plasma.

I have no notifications or access to the panel on my plasma setup. I have gone through the different version and reinstalled it several times, but it is still broken. There are a few packages that keep failing to build as well Umbrello and some other similar packages which I am unsure if they are the culprits.

I would greatly appreciate the help. I just can not seem to find any traction on getting my system to work properly.

Thanks again.


Eddit: So all the packages that were failing all finally built. I had k3b fail to install because of a libdvdread using the most recent version, I reverted it back to the stable version, then after reinstalling it I did an update and everything built. I now have notifications back and can access my widgets in my panel and docker.
If someone did some patching upstream or what not thank you so much for fixing this. It was driving me crazy.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum