Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Battery and Brightness widget not loading
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Saundersx
Apprentice
Apprentice


Joined: 11 Apr 2005
Posts: 260

PostPosted: Wed Jun 17, 2020 8:42 pm    Post subject: Battery and Brightness widget not loading Reply with quote

On my laptop with the latest updates KDE no longer loads the "Battery and Brightness" widget when it first boots. This worked every time before the latest upgrade. After running "plasmashell --replace" it will show up. I get the impression this is a race condition but I can't find where.

Anyone else have/fix this?
Back to top
View user's profile Send private message
Saundersx
Apprentice
Apprentice


Joined: 11 Apr 2005
Posts: 260

PostPosted: Mon Jun 29, 2020 10:55 pm    Post subject: Reply with quote

Since the latest updates it loads every time now.
Back to top
View user's profile Send private message
equaeghe
Guru
Guru


Joined: 22 Feb 2005
Posts: 530

PostPosted: Wed Oct 07, 2020 7:43 am    Post subject: Reply with quote

I still had this issue and indeed "plasmashell --replace" fixes it. Thanks for sharing that workaround! (have not tested whether that persists across logins.)
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum