Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
KDE Plasma panel disappeared
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
equaeghe
Guru
Guru


Joined: 22 Feb 2005
Posts: 507

PostPosted: Wed Jan 22, 2020 11:16 am    Post subject: KDE Plasma panel disappeared Reply with quote

Hi,


My KDE Plasma panel has disappeared upon a reboot. This is the second time this happens. Previous time was last week and it ‘fixed’ itself a day later due to unknown causes.

Even when I try to add a (new) panel, nothing happens. Previously, when my panel appeared again, the new panels I had tried adding also appeared. I looked at my logs (systemd journal) and nothing appears when I try to add a panel.

In case anyone has experience with this kind of thing or can help diagnose the cause, I would really appreciate your help.


Best,

Erik
Back to top
View user's profile Send private message
etnull
Guru
Guru


Joined: 26 Mar 2019
Posts: 327

PostPosted: Wed Jan 22, 2020 11:22 am    Post subject: Reply with quote

Thanks for the info, I was wondering if they fixed it or not, apparently not, this is as old as plasma5 itself. And also baloo indexer. The two infamous of the KDE.
Back to top
View user's profile Send private message
asturm
Developer
Developer


Joined: 05 Apr 2007
Posts: 7730
Location: Austria

PostPosted: Wed Jan 22, 2020 12:02 pm    Post subject: Reply with quote

Never happens to me. Maybe you have some cruft in your .config/plasma-org.kde.plasma.desktop-appletsrc and should clean that up for once.
_________________
backend.cpp:92:2: warning: #warning TODO - this error message is about as useful as a cooling unit in the arctic
Back to top
View user's profile Send private message
equaeghe
Guru
Guru


Joined: 22 Feb 2005
Posts: 507

PostPosted: Wed Jan 22, 2020 12:16 pm    Post subject: Reply with quote

asturm wrote:
Never happens to me. Maybe you have some cruft in your .config/plasma-org.kde.plasma.desktop-appletsrc and should clean that up for once.

It never happened to me before last week either… In any case, how do identify ‘cruft’ in that file?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum