Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
x11-drivers/nvidia-drivers-430.14 causing sytem hangs
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
CrazyCasta
n00b
n00b


Joined: 01 Sep 2011
Posts: 27

PostPosted: Sat Jun 08, 2019 11:12 pm    Post subject: x11-drivers/nvidia-drivers-430.14 causing sytem hangs Reply with quote

I've experience random 5-10s hangs with nvidia-drivers-430. I can't tell if they're just input or more, my music doesn't hang. This sounds similar to: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:qRKQ10mWCTIJ:https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php%3Fid%3D246568+&cd=4&hl=en&ct=clnk&gl=us&client=firefox-b-1-e

I tried a lot of things like messing with kernel parameters (turned of ring buffer stress testing, trace messages, etc unrelated to video). Then I finally masked and downgraded to 418.74 and everything is better.

A small note on this problem, it seems to start only after the computer's been on for a while 30min-1hour ish. It also seems to get worse with time to the point where it's almost unbearable after a day or so.

I reported this on bugzilla and they suggested I write here. I think upstream is broken, but I'm happy to diagnose as much as possible in order to help gain confidence as to whether that's the case or not.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum