Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
[SOLVED] UFW hangs?
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security
View previous topic :: View next topic  
Author Message
tmcca
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 24 May 2019
Posts: 81

PostPosted: Thu May 30, 2019 9:31 pm    Post subject: [SOLVED] UFW hangs? Reply with quote

I just installed ufw and when I type ufw allow http or anything it does nothing just hangs..

----------------

Code:
ufw default deny incoming
ERROR: initcaps
[Errno 2] iptables: Chain already exists.

otto /etc/portage/package.use # ufw disable
Firewall stopped and disabled on system startup
otto /etc/portage/package.use # iptables -F
otto /etc/portage/package.use # iptables -X
otto /etc/portage/package.use # ufw enable

It hangs???

And here are the relevant modules that are loaded: '
I don't use ipv6 by the way could that be issue?

Code:
lsmod | grep nf_
nf_log_ipv4            16384  1
nf_log_common          16384  1 nf_log_ipv4
nf_conntrack_netbios_ns    16384  0
nf_conntrack_broadcast    16384  1 nf_conntrack_netbios_ns
nf_nat_ftp             16384  0
nf_conntrack_ftp       16384  1 nf_nat_ftp


[Moderator edit: added [code] tags to preserve output layout.]

[Moderator edit: Moved poster's self-response into main post, then deleted that self-response to return the thread to the unanswered list.

OP: Generally, if post length permits, you should edit extra information into your first post instead of replying to it. Some users run a canned search for threads with zero replies as a way of finding posts to answer. When you replied to yourself, you removed your thread from that list, even though you were not replying to announce that the thread was solved. Thus, they would no longer see your thread on the list of unanswered threads.
-Hu]
Back to top
View user's profile Send private message
tmcca
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 24 May 2019
Posts: 81

PostPosted: Fri May 31, 2019 4:20 am    Post subject: Reply with quote

I reinstalled iptables and now working.
Back to top
View user's profile Send private message
genbort
n00b
n00b


Joined: 27 May 2019
Posts: 12

PostPosted: Mon Jun 03, 2019 1:59 pm    Post subject: Reply with quote

That's nice you have figured it and corrected it.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum