Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Visual effects not working
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ROGA
n00b
n00b


Joined: 17 Feb 2018
Posts: 61
Location: Zurich, Switzerland

PostPosted: Sat Mar 30, 2019 12:48 pm    Post subject: Visual effects not working Reply with quote

Hi,

I have installed a new gentoo system with kde plasma in a virtual machine (vmware). All works fine except the workspace effects like the cube or wobbly windows. I have no visual effects and do not known why!

Can anybody help me to find out my problem?

Any help would be welcome
_________________
regards,

Roland


Last edited by ROGA on Sun Mar 31, 2019 9:50 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
fedeliallalinea
Bodhisattva
Bodhisattva


Joined: 08 Mar 2003
Posts: 22319
Location: here

PostPosted: Sat Mar 30, 2019 5:17 pm    Post subject: Reply with quote

It's dated, but maybe it can help http://blog.martin-graesslin.com/blog/2012/10/a-journey-through-virtualization/
_________________
Questions are guaranteed in life; Answers aren't.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum