Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Blank screen on gnome-terminal sakura and vte
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
loozi
n00b
n00b


Joined: 20 Mar 2019
Posts: 2

PostPosted: Wed Mar 20, 2019 12:24 am    Post subject: Blank screen on gnome-terminal sakura and vte Reply with quote

Hi

I did an upgrade yesterday that included some gnome 3.30 stuff and I cannot run a gnome terminal any more. From gnome the terminal is jumping up and down 2 or 3 pixels and is grey. It should be black.

I tried running just the terminal via remote X and the same thing happens. I also ran vte and there is no prompt there. I have tried rebuilding everything (it was due for an emerge -e) and still nothing....

Anyone got any ideas? Using systemd and not elogind
Back to top
View user's profile Send private message
loozi
n00b
n00b


Joined: 20 Mar 2019
Posts: 2

PostPosted: Wed Mar 20, 2019 11:55 pm    Post subject: Reply with quote

pixmap the problem. it only seems to work with -O2 flags and not mach=native.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum