Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
[SOLVED] SWAY fresh install systemd nothing works
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
svirusxxx
n00b
n00b


Joined: 28 Dec 2018
Posts: 2

PostPosted: Fri Dec 28, 2018 7:21 am    Post subject: [SOLVED] SWAY fresh install systemd nothing works Reply with quote

Hi,
I have fresh install of gentoo with wayland and SWAY.
Sway starts with wallpaper, and clock... also mouse pointer works, but I can't open any terminal or kill sway session.
I try urxvt , xterm and kitty ... only on kitty I don't see any errors (when KITTY_ENABLE_WAYLAND=1) but still I don't can run terminal.
Nothing happen.

here is my debug:
https://pastebin.com/c5de0UrB


Last edited by svirusxxx on Fri Dec 28, 2018 10:46 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
svirusxxx
n00b
n00b


Joined: 28 Dec 2018
Posts: 2

PostPosted: Fri Dec 28, 2018 10:45 am    Post subject: [solved] SWAY fresh install systemd nothing works Reply with quote

OK
I change my global USE from ".... wayland -X -xorg" to ".... wayland X xorg" and then emerge -av --update --deep --newuse @world
now everything works.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum