Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Arabic letters aren't connected in emacs
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
kwakaka
n00b
n00b


Joined: 02 Aug 2018
Posts: 2

PostPosted: Fri Nov 30, 2018 3:38 pm    Post subject: Arabic letters aren't connected in emacs Reply with quote

As title says, when writing Arabic in Emacs, the letters aren't connected as supposed to.
What do I have to do?
Back to top
View user's profile Send private message
mike155
l33t
l33t


Joined: 17 Sep 2010
Posts: 989
Location: Frankfurt, Germany

PostPosted: Fri Nov 30, 2018 8:16 pm    Post subject: Reply with quote

See: https://emacs.stackexchange.com/questions/17192/arabic-in-emacs-shown-as-separate-letters
Back to top
View user's profile Send private message
kwakaka
n00b
n00b


Joined: 02 Aug 2018
Posts: 2

PostPosted: Fri Nov 30, 2018 11:42 pm    Post subject: Reply with quote

Already tried that. Still no luck. I built my Emacs with only with gconf and xft enabled. Do I need to enable another flags?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum