Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
[Solved]"Using O_TMPFILE" entries in Xorg.log
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
PCmaniaK
n00b
n00b


Joined: 18 Aug 2018
Posts: 15

PostPosted: Fri Oct 26, 2018 2:47 am    Post subject: [Solved]"Using O_TMPFILE" entries in Xorg.log Reply with quote

I have a lot of "Using O_TMPFILE" entries in both Xorg.log and tty1 output. I think they are coming from wpa_gui application running on a background with a tray-icon notification. Each of wpa_gui scans for available WIFI adds two "Using O_TMPFILE" entries. Most of the time this is nothing more than annoyance but when wpa_gui cant restore connection it keeps scanning and floods the log with useless entries.

x11-base/xorg-server-1.19.5-r2
net-wireless/wpa_supplicant-2.6-r6 USE=gt5

I found Xorg community already addressed this or a similar issue:
https://cgit.freedesktop.org/xorg/xserver/commit/?id=d36128a72acac4d54813c52c93efefad2dc9af41

Any chance to have it fixed in oncoming builds?
Back to top
View user's profile Send private message
PCmaniaK
n00b
n00b


Joined: 18 Aug 2018
Posts: 15

PostPosted: Sat Oct 27, 2018 5:36 pm    Post subject: Reply with quote

11-base/xorg-server-1.20.3 update solved the problem
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum