Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Gnome - can't get bluetooth to connect to my devices
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Zecuel
n00b
n00b


Joined: 02 Oct 2018
Posts: 11

PostPosted: Wed Oct 03, 2018 12:29 pm    Post subject: Gnome - can't get bluetooth to connect to my devices Reply with quote

Hi!
I tried to enable bluetooth in order to use my headphones wirelessly. I got it to the point where the Bluetooth -setting is enable-able (I don't remember how I got here anymore).

It works in the sense that I can enable bluetooth and search for devices. It finds my phone & headphones fine and pairs to both without a problem.

However, if I try to connect to a device, it just spins the loading logo for a while and nothing really happens. At one point I managed to actually connect my phone for a second, until it disconnected out of the blue.

As to my headphones, it can pair just fine, but again, I can't connect to them. Same issue. I also got these to connect for a second, but no sound was transmitted and it disconnected out of the blue again.

My headphones are V-MODA Crossfades if that helps. (Bluetooth tells me their mac address is: 20:9B:A5:5B:CC:5F).

Edit: forgot to mention,I'm using Gnome / systemd.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum