Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
wpa_supplicant causes startx and firefox waiting before run
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Jackalope
n00b
n00b


Joined: 24 Sep 2018
Posts: 7

PostPosted: Mon Sep 24, 2018 7:55 pm    Post subject: wpa_supplicant causes startx and firefox waiting before run Reply with quote

When wpa_supplicant is running, 'startx' wait 15-20 seconds before begin to load, in the xorg log files first line starts from 17 seconds, no warnings about waiting. Same for firefox. When wpa_supplicant not running firefox and startx run instantly (~0.4 s).
How can I debug this, maybe use something instead of wpa_supplicant?
Back to top
View user's profile Send private message
khayyam
Watchman
Watchman


Joined: 07 Jun 2012
Posts: 6229
Location: Room 101

PostPosted: Mon Sep 24, 2018 8:03 pm    Post subject: Reply with quote

Jackalope ...

please provide the output of the following:

Code:
$ hostname -f
$ xauth list | cut -d" " -f1
$ egrep '^[^#]' /etc/hosts
$ egrep '^[^#]' /etc/conf.d/hostname

best ... khay
Back to top
View user's profile Send private message
Jackalope
n00b
n00b


Joined: 24 Sep 2018
Posts: 7

PostPosted: Fri Sep 28, 2018 4:35 am    Post subject: Reply with quote

I am forgotten to change localhost name in hosts.

Fixed.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum