Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
32bit Google-Chrome Stops Working
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Unsupported Software
View previous topic :: View next topic  
Author Message
figueroa
Guru
Guru


Joined: 14 Aug 2005
Posts: 351
Location: GA-USA

PostPosted: Wed Jul 04, 2018 3:15 pm    Post subject: 32bit Google-Chrome Stops Working Reply with quote

A couple of weeks ago, all of my 32 bit installations of Google-Chrome just stopped working. By what devilish machinations was Google able to do that? Nothing works. You can't even go into settings.
_________________
Andy Figueroa
andy@andyfigueroa.net Working with Unix since 1983.
Back to top
View user's profile Send private message
LIsLinuxIsSogood
l33t
l33t


Joined: 13 Feb 2016
Posts: 841

PostPosted: Thu Jul 05, 2018 5:13 am    Post subject: Reply with quote

Andy,
I assume your experience is with a Gentoo package or you wouldn't be posting here. But when did you build chrome initially, and what package it it? Could you include some more information about the package, like maybe also emerge -pqv or emerge --info output as well as some of the potential reasons for why (if Google isn't actually changing your system libraries or other files) that could have something to do with either a change of profile, or some other enviornment related stuff that either will show up in make.conf or somewhere else.

Do you recall having removed any of those 32-bit libraries/dependencies?

Also is there anyway to get some crash log, or error output from Chrom....I am "old school" about the way of debugging I usually just start the program from a terminal and look for message that look the cause at or near the time of application crash. Sorry, if the application doesn't even start this may not apply. But you should post some more information about the package to get some suggestions from the ebuild and what it might look like from a package maintainers vantage point.

Most likely as far as I'm concerned that something had to change wth your system, hopefully it isn't malware but I wouldn't rule anything out at this early stage. Have you experienced issues elsewhere on the system? Can you do some sort of wiping clean of chrome before you restart it again to make sure that things like addons are all disabled in case they are the source of some of this.
Back to top
View user's profile Send private message
Jaglover
Watchman
Watchman


Joined: 29 May 2005
Posts: 6397
Location: Saint Amant, Acadiana

PostPosted: Thu Jul 05, 2018 1:08 pm    Post subject: Reply with quote

If you think Google built in an expiration try turning back the clock a few months. May help to understand what's going on. OTOH, 32 bit Chrome is dead anyway, getting too heavy for low end machines.
_________________
Please learn how to denote units correctly!
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Unsupported Software All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum