Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Kwallet stopped accepting my password
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Gh0str1d3r
Guru
Guru


Joined: 27 May 2008
Posts: 411

PostPosted: Thu Dec 15, 2016 3:01 pm    Post subject: Kwallet stopped accepting my password Reply with quote

Since my world update yesterday, kwallet does not accept my password. Neither of kwalletmanager nor kwalletmanager5 does. Is this a known problem?

Some background: I use the wallet mainly for wifi passwords. Since summer this year, I have two wallets, version 4 and version 5. Both have the same password. Initially, there was some migration tool popping up, but it didn't do any migration. At that point, plasma-nm switched to the new wallet, which was empty, but I could still access my old wallet via kwalletmanager and copy-paste passwords if needed (thereby "migrating" my old wallet).

Thanks for any help.
Back to top
View user's profile Send private message
albright
Advocate
Advocate


Joined: 16 Nov 2003
Posts: 2539
Location: Near Toronto

PostPosted: Thu Dec 15, 2016 3:08 pm    Post subject: Reply with quote

same thing happened to me

I deleted old wallet(s) (i.e. all .kwl files) and started over ... not ideal
_________________
.... there is nothing - absolutely nothing - half so much worth
doing as simply messing about with Linux ...
(apologies to Kenneth Graeme)
Back to top
View user's profile Send private message
asturm
Developer
Developer


Joined: 05 Apr 2007
Posts: 6824
Location: Austria

PostPosted: Thu Dec 15, 2016 3:34 pm    Post subject: Reply with quote

Please don't randomly delete stuff. Likely cause: https://bugs.gentoo.org/show_bug.cgi?id=602502 (and already fixed)
_________________
backend.cpp:92:2: warning: #warning TODO - this error message is about as useful as a cooling unit in the arctic
Back to top
View user's profile Send private message
Gh0str1d3r
Guru
Guru


Joined: 27 May 2008
Posts: 411

PostPosted: Thu Dec 15, 2016 4:35 pm    Post subject: Reply with quote

asturm wrote:
Please don't randomly delete stuff. Likely cause: https://bugs.gentoo.org/show_bug.cgi?id=602502 (and already fixed)


Yes, updating dev-libs/libgcrypt to 1.7.5 solved the issue. Thanks.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum