Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Chromium won't display Type1 fonts
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Ant P.
Watchman
Watchman


Joined: 18 Apr 2009
Posts: 5593

PostPosted: Tue Oct 25, 2016 4:59 pm    Post subject: Chromium won't display Type1 fonts Reply with quote

I can't seem to use any of the .pfb fonts in the media-fonts/freefonts package from CSS. They show up in fc-list no problem and display fine everywhere else, even other browser engines. Why don't they here?

I've looked on their bug tracker and don't see any reason why this might have been removed...
Back to top
View user's profile Send private message
ensarman
Guru
Guru


Joined: 13 Apr 2006
Posts: 492

PostPosted: Tue Oct 25, 2016 5:59 pm    Post subject: Reply with quote

try emerging dejavu font media-fonts/dejavu
Back to top
View user's profile Send private message
Ant P.
Watchman
Watchman


Joined: 18 Apr 2009
Posts: 5593

PostPosted: Tue Oct 25, 2016 8:35 pm    Post subject: Reply with quote

Um, that's a Truetype font and has been for the 10+ years I've had it installed. I don't see what relevance that has to anything I've said.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum