Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Evince problems loading default settings
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
frank87
n00b
n00b


Joined: 15 Jul 2016
Posts: 1

PostPosted: Fri Jul 15, 2016 2:48 pm    Post subject: Evince problems loading default settings Reply with quote

Hi,

I emerged Evince and tried to set the default settings, e.g. showing the side plane by default.
I can set those, but unfortunate they will not load at program start.

I installed dconf and dconf-editor to edit them, which works (even from the evince ui).

Does anyone have the same problem?

Cheers
Back to top
View user's profile Send private message
JeroenMathon
n00b
n00b


Joined: 11 Aug 2016
Posts: 17
Location: /usr/portage/sys-kernel/JeroenMathon

PostPosted: Fri Aug 12, 2016 8:51 am    Post subject: Reply with quote

Can you confirm that the dconf daemon is running at boot?
And can you try installing gconf as well(Some gnome applications rely on both)
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum