Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
autofs-5.1.1-r1 changes in configuration?
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security
View previous topic :: View next topic  
Author Message
petr2008
n00b
n00b


Joined: 03 Jan 2008
Posts: 24
Location: Prague, cz

PostPosted: Wed Jun 29, 2016 9:13 am    Post subject: autofs-5.1.1-r1 changes in configuration? Reply with quote

After upgrade from
net-fs/autofs-5.0.7-r4

to
net-fs/autofs-5.1.1-r1

automounting of nfs volumes no longer works for me.
It seems that configuration files should be somehow changed.
However documentation was not changed.
Is there any migration guide?

For the time being, I masked
>=net-fs/autofs-5.1.1-r1
and returned to
net-fs/autofs-5.0.7-r4

Petr
Back to top
View user's profile Send private message
yseq
n00b
n00b


Joined: 17 Sep 2010
Posts: 15

PostPosted: Fri Aug 05, 2016 11:11 am    Post subject: Reply with quote

Maybe its cause a USE Flag called "libtirpc" has crept into ebuild. Today I've found it on two of my autofs installations.
Back to top
View user's profile Send private message
petr2008
n00b
n00b


Joined: 03 Jan 2008
Posts: 24
Location: Prague, cz

PostPosted: Fri Aug 05, 2016 11:56 am    Post subject: Reply with quote

Today I successfully upgraded to 5.1.2. No change in configs needed. Thank you.
net-fs/autofs-5.1.2::gentoo USE="ldap -dmalloc -hesiod -libtirpc -mount-locking -sasl"
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum