Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
What causes nss_getpwnam to complain?
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security
View previous topic :: View next topic  
Author Message
mauricev
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 22 Mar 2004
Posts: 149

PostPosted: Mon Nov 23, 2015 10:27 pm    Post subject: What causes nss_getpwnam to complain? Reply with quote

My server mounts an NFS share and this is working. However, I'm getting the following message repeatedly in the logs

Code:
nss_getpwnam: name 'moshelab' not found in domain 'aecom.yu.edu'_


moshelab is a subdirectory of the primary NFS mount, /wpool. /etc/fstab follows
Code:
LABEL=rootfs      /      ext4      noatime         0 0
none         /proc      proc      defaults      0 0
none         /dev/shm   tmpfs      defaults      0 0

192.168.1.44:/wpool /wpool nfs hard,auto


df sometimes displays this subdirectory, sometimes not. idmapd.conf follows
Code:
# The following should be set to the local NFSv4 domain name (REQUIRED)
Domain = aecom.yu.edu


Why is this message being triggered and why is it specific for moshelab and not other subdirectories of /wpool?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum