Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Bad font rendering in Firefox [SOLVED]
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
kdvgent
Guru
Guru


Joined: 29 Sep 2004
Posts: 328
Location: Belgium

PostPosted: Mon Mar 02, 2015 8:34 am    Post subject: Bad font rendering in Firefox [SOLVED] Reply with quote

I have the latest version of Firefox (36.0).

On a number of web-sites, the font used for the text is not rendered great. A minor inconvenience but I becomes annoying when I try to print web pages (also ones that are rendered correctly) and when the text is rendered with such bad quality that the printout is useless. Never have the same issue with chromium.

Anyone with a similar problem? With a suggestion?

Many thanks in advance,

Karel


Last edited by kdvgent on Mon Mar 02, 2015 11:33 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
yngwin
Retired Dev
Retired Dev


Joined: 19 Dec 2002
Posts: 4572
Location: Suzhou, China

PostPosted: Mon Mar 02, 2015 8:45 am    Post subject: Reply with quote

So there is a notable difference in rendering between firefox and chromium for the exact same web page?

Do you have system-cairo useflag enabled?
_________________
"Those who deny freedom to others deserve it not for themselves." - Abraham Lincoln
Free Culture | Defective by Design | EFF
Back to top
View user's profile Send private message
kdvgent
Guru
Guru


Joined: 29 Sep 2004
Posts: 328
Location: Belgium

PostPosted: Mon Mar 02, 2015 9:57 am    Post subject: System-cairo Reply with quote

Thanks for the suggestion. I give it a try.

Regards,
Back to top
View user's profile Send private message
kdvgent
Guru
Guru


Joined: 29 Sep 2004
Posts: 328
Location: Belgium

PostPosted: Mon Mar 02, 2015 11:33 am    Post subject: That seems do have done it Reply with quote

Thanks
Back to top
View user's profile Send private message
haarp
Guru
Guru


Joined: 31 Oct 2007
Posts: 516

PostPosted: Mon Mar 02, 2015 2:56 pm    Post subject: Reply with quote

Did you enable or disable system-cairo to fix it?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum