Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
wpa_supplicant.conf does not work if connman is installed
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security
View previous topic :: View next topic  
Author Message
aaaku
n00b
n00b


Joined: 11 Feb 2015
Posts: 2

PostPosted: Sun Feb 22, 2015 9:11 am    Post subject: wpa_supplicant.conf does not work if connman is installed Reply with quote

This is something I came across and I thought the info may be useful for someone else.

I had a working wifi with wpa_supplicant.conf configured correctly.

Then I installed enlightenemnt:0.17 (DR17). I did not pay much attention to what it was pulling in. I should have :-)

After enlightenment installation, my wifi stopped working. I turns out, enlightenment pulled in connman. Looks like connman needs its own config but, when you don't know it is installed, you don't know what to configure.

installing enlightenment with "-connman" works.

Just in case someone is looking for the same info.
Back to top
View user's profile Send private message
aaaku
n00b
n00b


Joined: 11 Feb 2015
Posts: 2

PostPosted: Sun Feb 22, 2015 9:13 am    Post subject: Reply with quote

The error messages in the log are not helpful.

The wpa_supplicant log file says no suitable configuration found. But it does not say what is being used.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum