Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
E17 running dispaly blank window [SOLVED]
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
2B2doG
n00b
n00b


Joined: 20 Jan 2012
Posts: 13

PostPosted: Sat Jan 17, 2015 7:08 pm    Post subject: E17 running dispaly blank window [SOLVED] Reply with quote

Sorry guys,This is a photo http://postimg.org/image/s23vnyl0j/ and the right side of the window display blank after startx :!: How to slove this problem :?: The Desktop is enlightenment 0.17.6 ,Aww I get Optiums working so I think the problem is with xorg.conf.

xorg.conf
Code:

Section "ServerLayout"
   Identifier     "X.org Configured"
   Screen      0  "nvidia"
   Inactive       "intel"
   InputDevice    "Mouse0" "CorePointer"
   InputDevice    "Keyboard0" "CoreKeyboard"
   Option      "Pixmap" "32"
EndSection

Section "Module"
   Load  "glx"
EndSection

Section "InputDevice"
   Identifier  "Keyboard0"
   Driver      "kbd"
EndSection

Section "InputDevice"
   Identifier  "Mouse0"
   Driver      "mouse"
   Option       "Protocol" "auto"
   Option       "Device" "/dev/input/mice"
   Option       "ZAxisMapping" "4 5 6 7"
EndSection

Section "Monitor"
   Identifier   "Monitor0"
   VendorName   "Monitor Vendor"
   ModelName    "Monitor Model"
EndSection

Section "Monitor"
   Identifier   "Monitor1"
   VendorName   "Monitor Vendor"
   ModelName    "Monitor Model"
EndSection

Section "Device"
   Identifier  "intel"
   Driver      "modesetting"
   BusID       "PCI:0:2:0"
EndSection

Section "Device"
   Identifier  "nvidia"
   Driver      "nvidia"
   BusID       "PCI:1:0:0"
EndSection

Section "Screen"
   Identifier "intel"
   Device     "intel"
   Monitor    "Monitor0"
   SubSection "Display"
      Viewport   0 0
      Depth     24
   EndSubSection
EndSection

Section "Screen"
   Identifier "nvidia"
   Device     "nvidia"
   Monitor    "Monitor1"
   SubSection "Display"
      Viewport   0 0
      Depth     24
   EndSubSection
EndSection


Last edited by 2B2doG on Mon Jan 19, 2015 2:52 pm; edited 4 times in total
Back to top
View user's profile Send private message
charles17
Advocate
Advocate


Joined: 02 Mar 2008
Posts: 2583

PostPosted: Sun Jan 18, 2015 7:05 am    Post subject: Reply with quote

Some more information please. Is your problem about a certain WM (Gnome KDE, ...)? So please mention it in the topic.
Back to top
View user's profile Send private message
2B2doG
n00b
n00b


Joined: 20 Jan 2012
Posts: 13

PostPosted: Sun Jan 18, 2015 1:27 pm    Post subject: Reply with quote

charles17 wrote:
Some more information please. Is your problem about a certain WM (Gnome KDE, ...)? So please mention it in the topic.

Thx for you reply,my fault :roll: It's E17 and I really don't know how to describe the problem, look at the photo please.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum