Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Ethernet on Asus Eee 1000HA
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security
View previous topic :: View next topic  
Author Message
drewdiver
n00b
n00b


Joined: 24 Oct 2014
Posts: 2

PostPosted: Fri Oct 24, 2014 8:41 pm    Post subject: Ethernet on Asus Eee 1000HA Reply with quote

I've read quite a bit on the forums in regards to the issues with both wireless and ethernet on the Eee's and also set the kernel options via this link: http://gentoo-en.vfose.ru/wiki/Asus_Eee_PC_1000HA

However, I don't understand how ethernet works instantly when I boot from the minimal live USB installer but after booting into my system ethernet no longer picks up? Is the live USB using a generic driver that I'm not seeing that does work with this model?

Thanks for any help!
Back to top
View user's profile Send private message
drewdiver
n00b
n00b


Joined: 24 Oct 2014
Posts: 2

PostPosted: Fri Oct 24, 2014 9:43 pm    Post subject: Reply with quote

dmesg | grep eth0 indicated the device name changed, updated my init.d and swapped the device to load at time of boot.

Alls well...
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum