Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
__ _ ______ __ ... instead of letters in LibreOffice Menu
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
tux2015
n00b
n00b


Joined: 31 May 2014
Posts: 29

PostPosted: Sat Oct 18, 2014 10:22 pm    Post subject: __ _ ______ __ ... instead of letters in LibreOffice Menu Reply with quote

I have something like this "__ _ ______ __" instead of letters in LibreOffice menu. Letters sometimes appear if I switch with Alt+Tab to other window and than back, but letters disappear again once I move the mouse. I believe the problem started after I installed x11-base/xorg-x11. Before that I had installed only x11-base/xorg-server. This is extremely strange issue.
Back to top
View user's profile Send private message
Roman_Gruber
Advocate
Advocate


Joined: 03 Oct 2006
Posts: 3806
Location: Austro Bavaria

PostPosted: Sun Oct 19, 2014 9:51 am    Post subject: Reply with quote

revdep-rebuild --ignore
Back to top
View user's profile Send private message
tux2015
n00b
n00b


Joined: 31 May 2014
Posts: 29

PostPosted: Sun Oct 19, 2014 1:51 pm    Post subject: Reply with quote

tw04l124 wrote:
revdep-rebuild --ignore


Already tried, did not help!
Back to top
View user's profile Send private message
Roman_Gruber
Advocate
Advocate


Joined: 03 Oct 2006
Posts: 3806
Location: Austro Bavaria

PostPosted: Mon Oct 20, 2014 9:00 am    Post subject: Reply with quote

make a new user with a clean home directory and try if its there too

ALSO use a clean x-environment, not a fuzzy desctop environment. it may be your desctop environment too

just start plain x-session without anything from a new user in shell
Back to top
View user's profile Send private message
magoscuro
n00b
n00b


Joined: 18 Mar 2005
Posts: 32
Location: Santiago de Chile

PostPosted: Mon Nov 24, 2014 10:56 pm    Post subject: Reply with quote

I had the same issue on kde, changing the desktop font to "Sans serif" solved the problem for me.
.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum