Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
No such file or directory when running binaries
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo on AMD64
View previous topic :: View next topic  
Author Message
pirassic
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 02 Mar 2004
Posts: 83
Location: Florence, Italy

PostPosted: Thu Mar 04, 2004 10:49 am    Post subject: No such file or directory when running binaries Reply with quote

often, running precompiled binaries, i get this error:

leonardo@giuliano64 bin $ ls -l
total 1236
-rwxr-xr-x 1 leonardo users 1261094 Mar 2 2003 IglooFTP-PRO

leonardo@giuliano64 bin $ ./IglooFTP-PRO
bash: ./IglooFTP-PRO: No such file or directory

i looked into my kernel and there seems to be support for the IA32 binaries....
Back to top
View user's profile Send private message
_Nomad_
Guru
Guru


Joined: 11 Apr 2003
Posts: 545

PostPosted: Thu Mar 04, 2004 12:39 pm    Post subject: Reply with quote

I really have no idea wether this will help but what if you try running the program without the ./ since putting ./ infront of a program tells it to run in that specific folder it might help...
Back to top
View user's profile Send private message
gebner
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 01 Jan 2004
Posts: 100
Location: Wien, EU

PostPosted: Thu Mar 04, 2004 3:25 pm    Post subject: Reply with quote

_Nomad_ wrote:
I really have no idea wether this will help but what if you try running the program without the ./ since putting ./ infront of a program tells it to run in that specific folder it might help...


The file is in that bin directory as you can see from the ls output.
_________________
clue = if 0 == 0 then clue else error "The poster didn't have any clue when he posted this."
Back to top
View user's profile Send private message
tomk
Administrator
Administrator


Joined: 23 Sep 2003
Posts: 7219
Location: Sat in front of my computer

PostPosted: Thu Mar 04, 2004 7:20 pm    Post subject: Reply with quote

Did you type in the filename of tab-complete it? There may be a space after the filename which doesn't show up on the ls.
_________________
Search | Read | Answer | Report | Strip
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo on AMD64 All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum