Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
conky fails with missing libtcp-portmon.so
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ExecutorElassus
Veteran
Veteran


Joined: 11 Mar 2004
Posts: 1192
Location: Stuttgart, Germany

PostPosted: Fri Jan 25, 2019 3:24 pm    Post subject: conky fails with missing libtcp-portmon.so Reply with quote

After recent 'emerge -uD world,' I have the following problem when trying to start conky:

Code:
$ conky -c .conky/conkyrc_grey &
[1] 12681
elassus@domo-kun ~ $ conky: error while loading shared libraries: libtcp-portmon.so: cannot open shared object file: No such file or directory

[1]+  Exit 127                conky -c .conky/conkyrc_grey


I don't know what package is supposed to own that library, but equery can't find it.

Any suggestions what might be going wrong? Thanks for the help.

EE
UPDATE: genlop says that I updated to conky-1.10.8-r5 two days ago. Forcing a downgrade to -r4 got me back to a working conky.
UPDATE2: somebody already filed it.


Last edited by ExecutorElassus on Fri Jan 25, 2019 3:51 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
Jaglover
Watchman
Watchman


Joined: 29 May 2005
Posts: 7328
Location: Saint Amant, Acadiana

PostPosted: Fri Jan 25, 2019 3:34 pm    Post subject: Reply with quote

Check out bugs, there is one opened for this.
_________________
Please learn how to denote units correctly!
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum