Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
[SOLVED] "Mismatch between the program and library build..."
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Portage & Programming
View previous topic :: View next topic  
Author Message
papandreoos
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 17 Dec 2014
Posts: 113

PostPosted: Sun Sep 16, 2018 11:04 am    Post subject: [SOLVED] "Mismatch between the program and library buil Reply with quote

the problem is with amule (2.3.2-r2) and audacity (2.2.2).
they both compiled and installed just fine.
the problem is that they do not open when i try to open them.
if i open them from terminal i get (for both of them) this error message:
Code:
Fatal Error: Mismatch between the program and library build versions detected.
The library used 3.0 (wchar_t,compiler with C++ ABI 1011,wx containers,compatible with 2.8),
and your program used 3.0 (wchar_t,compiler with C++ ABI 1013,wx containers,compatible with 2.8).
Aborted (core dumped)


Last edited by papandreoos on Sun Sep 16, 2018 6:01 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
Anon-E-moose
Advocate
Advocate


Joined: 23 May 2008
Posts: 3340
Location: Dallas area

PostPosted: Sun Sep 16, 2018 11:24 am    Post subject: Reply with quote

rebuild wxGTK
_________________
Asus m5a99fx, FX 8320 - nouveau & radeon, oss4
Acer laptop E5-575, i3-7100u - i965, alsa
---both---
4.14.62 kernel, profile 17.0 (no-pie) amd64-no-multilib
gcc 4.9.4 & 7.3.0, eudev, openrc, openbox, palemoon
Back to top
View user's profile Send private message
Josef.95
Advocate
Advocate


Joined: 03 Sep 2007
Posts: 3490
Location: Germany

PostPosted: Sun Sep 16, 2018 5:11 pm    Post subject: Mismatch between the program and library build version Reply with quote

Yes, rebuild the right wxGTK Slot should help:
Code:
emerge -av1 x11-libs/wxGTK:3.0
Back to top
View user's profile Send private message
papandreoos
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 17 Dec 2014
Posts: 113

PostPosted: Sun Sep 16, 2018 6:01 pm    Post subject: Reply with quote

great thank you very much.
they both working now after rebuild wxGTK.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Portage & Programming All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum