Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
I can not change my profile settings.
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo Forums Feedback
View previous topic :: View next topic  
Author Message
charlio
n00b
n00b


Joined: 16 Mar 2017
Posts: 2

PostPosted: Mon Oct 02, 2017 11:40 am    Post subject: I can not change my profile settings. Reply with quote

Hello!
I would like someone to help me on this problem:
Once logged into the forum and connected from my user, I try to change some parameters within my profile, for example, to route the time zone, to enter my geographical location, to put from my personal files an avatar image that meets all the requirements of space and entering all this data the answer that I always find is "Could not find email template file :: user_watch_notify_profile".

I have searched for possible solutions by the forum but I have not been able to find a correct or effective answer for all this.

Thank you very much.
Back to top
View user's profile Send private message
NeddySeagoon
Administrator
Administrator


Joined: 05 Jul 2003
Posts: 39299
Location: 56N 3W

PostPosted: Mon Oct 02, 2017 11:54 am    Post subject: Reply with quote

charlio,

Do one thing at a time and click submit.

I'm using Firefox and changing my timezone works for me.
Changing your timezone works for me too. I changed it to GMT and back to the original setting.
_________________
Regards,

NeddySeagoon

Computer users fall into two groups:-
those that do backups
those that have never had a hard drive fail.
Back to top
View user's profile Send private message
charlio
n00b
n00b


Joined: 16 Mar 2017
Posts: 2

PostPosted: Mon Oct 02, 2017 12:45 pm    Post subject: Reply with quote

Hello NeddySeagoon.
I tried what you proposed, I used the browser firefox and I put the location in GMT, I even made a change of Spanish language in English but the result remains the same:
"Could not find email template file :: user_watch_notify_profile"

Maybe it could be some problem of setting up my email ...

I'll keep investigating.

Many thanks for your reply, my friend!
Back to top
View user's profile Send private message
NeddySeagoon
Administrator
Administrator


Joined: 05 Jul 2003
Posts: 39299
Location: 56N 3W

PostPosted: Mon Oct 02, 2017 1:55 pm    Post subject: Reply with quote

charlio,

Try flushing your browser cache, or a browser you have not used on the forums.

There was some odd behaviour on the forums recently due to a database upgrade.
We thought it was fixed now but maybe not.

To investigate much further needs someone with shell access to the forums server.
That won't happen until Tuesday or Wednesday.
_________________
Regards,

NeddySeagoon

Computer users fall into two groups:-
those that do backups
those that have never had a hard drive fail.
Back to top
View user's profile Send private message
robbat2
Developer
Developer


Joined: 19 Feb 2003
Posts: 71

PostPosted: Wed Oct 04, 2017 10:53 pm    Post subject: Reply with quote

I can't reproduce the problem; are you still seeing it?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo Forums Feedback All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum