Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Strange mount goings-on in KDE4
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
gentooP4
Apprentice
Apprentice


Joined: 20 Sep 2010
Posts: 182
Location: NZ

PostPosted: Mon Dec 21, 2015 10:58 pm    Post subject: Strange mount goings-on in KDE4 Reply with quote

Hi,

I have a drive mounted at /mnt/media containing a bunch of directories that I have bind mounted to my home folder. I've noticed in Dolphin they act a bit weird/wrong.

So they all work fine from my home folder, but for some reason in KDE under 'devices' /mnt/media gets linked to /home/hayden/Emulation and that's where I end up when I click Emulation.

So, in effect I cannot access the real /mnt/media from Dolphin (without typing in the path in the address bar)

/etc/fstab

Code:
/dev/sda9               /mnt/media      ntfs-3g defaults        0 0
/mnt/media/Videos       /home/hayden/Videos none bind 0 0
/mnt/media/Music        /home/hayden/Music none bind 0 0
/mnt/media/Emulation    /home/hayden/Emulation none bind 0 0


KDE screenshot
http://i230.photobucket.com/albums/ee106/spankiespangler/kde-mount-snapshot1.png

Hope this makes sense!
Thanks
_________________
The United States has announced that it will deploy thoughts and prayers in the battle against online extremism.

If you voted for Trump or Brexit, you were likely influenced by the Cambridge Analytica propaganda machine.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum