Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
wicd WEP autentication bad pass
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security
View previous topic :: View next topic  
Author Message
philipo
n00b
n00b


Joined: 24 Nov 2008
Posts: 24

PostPosted: Wed Oct 16, 2013 6:30 pm    Post subject: wicd WEP autentication bad pass Reply with quote

Hi, I am trying (few days) resolve issue with conection thru WEP HEX 128bit, but I had not luck.
Every time I got
Code:
Sending conection attempt result bad_pass
I checkd pass several times... and it is correct.
WPA, WPA2 worked perfectly(card, driver should be configured right ). I have PCI card tplink wn4800 atheros chip. Any idea?Thanks
Back to top
View user's profile Send private message
philipo
n00b
n00b


Joined: 24 Nov 2008
Posts: 24

PostPosted: Thu Oct 17, 2013 8:13 pm    Post subject: Reply with quote

After some another investigating i found that wpa_supplicant has problems. Association request to the driver failed.
i tried manual start wpa_supplicant (thru -Dwext and -Dnl80211)...see code below. There are some issues with ioctl..device is busy etc.

Code:
philipo / # wpa_supplicant -Dwext -i wlp11s0 -c /etc/wpa_supplicant/wpa_supplicant.conf
Successfully initialized wpa_supplicant
wlp11s0: Trying to associate with ####### (SSID='#######' freq=2432 MHz)
ioctl[SIOCSIWFREQ]: Device or resource busy
wlp11s0: Association request to the driver failed
wlp11s0: Authentication with ####### timed out.
ioctl[SIOCSIWMLME]: Invalid argument
wlp11s0: CTRL-EVENT-DISCONNECTED bssid=####### reason=3 locally_generated=1
wlp11s0: Trying to associate with ####### (SSID='#######' freq=2432 MHz)
ioctl[SIOCSIWFREQ]: Device or resource busy
wlp11s0: Association request to the driver failed
^Cioctl[SIOCSIWMLME]: Invalid argument
wlp11s0: CTRL-EVENT-DISCONNECTED bssid=00:0b:6b:d8:fd:a6 reason=3 locally_generated=1
wlp11s0: CTRL-EVENT-TERMINATING
philipo / # /etc/init.d/wpa_supplicant restart
 * Caching service dependencies ...                                                                                            [ ok ]
 * Starting WPA Supplicant Daemon ...
Successfully initialized wpa_supplicant                                                                                        [ ok ]
philipo / # /etc/init.d/wicd restart
 * WARNING: you are stopping a boot service
 * Unmounting network filesystems ...                                                                                          [ ok ]
 * Stopping wicd daemon and closing connections ...                                                                            [ ok ]
 * Starting wicd daemon ...                                                                                                    [ ok ]
philipo / #  * Mounting network filesystems ...                                                                                [ ok ]

philipo / # wpa_supplicant -Dnl80211 -i wlp11s0 -c /etc/wpa_supplicant/wpa_supplicant.conf
Successfully initialized wpa_supplicant
wlp11s0: SME: Trying to authenticate with ####### (SSID='#######' freq=2432 MHz)
wlp11s0: SME: Trying to authenticate with ####### (SSID='#######' freq=2452 MHz)
wlp11s0: SME: Trying to authenticate with ####### (SSID='#######' freq=2452 MHz)
wlp11s0: SME: Trying to authenticate with ####### (SSID='#######' freq=2432 MHz)
wlp11s0: SME: Trying to authenticate with ####### (SSID='#######' freq=2452 MHz)
wlp11s0: SME: Trying to authenticate with ####### (SSID='#######' freq=2432 MHz)


wicd.log
Code:
2013/10/17 21:04:07 :: Connecting to wireless network strmanet_augustyn4
2013/10/17 21:04:08 :: Putting interface down
2013/10/17 21:04:08 :: Releasing DHCP leases...
2013/10/17 21:04:08 :: Setting false IP...
2013/10/17 21:04:08 :: Stopping wpa_supplicant
2013/10/17 21:04:08 :: Flushing the routing table...
2013/10/17 21:04:08 :: Putting interface up...
2013/10/17 21:04:10 :: Attempting to authenticate...
2013/10/17 21:04:45 :: wpa_supplicant authentication may have failed.
2013/10/17 21:04:45 :: connect result is failed
2013/10/17 21:04:45 :: exiting connection thread
2013/10/17 21:04:45 :: Sending connection attempt result bad_pass
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum