Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Systemd + LVM2: volumes not mounted
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

Goto page Previous  1, 2  
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Portage & Programming
View previous topic :: View next topic  
Author Message
uhai
l33t
l33t


Joined: 23 Aug 2007
Posts: 865
Location: Eppingen, Germany

PostPosted: Wed Sep 11, 2013 8:50 pm    Post subject: Reply with quote

Same problem here...

lvm2-2.02.99-r2 seemde not to be in portage. Where can I get it?

uhai
_________________
Asus 4A785TD-M EVO mit AMD Phenom(tm) II X4 945
Dell Mini 10v
http://www.openstreetmap.org
Back to top
View user's profile Send private message
yarjie
n00b
n00b


Joined: 20 Dec 2013
Posts: 25

PostPosted: Sat Dec 28, 2013 9:28 am    Post subject: Reply with quote

After migratong from OpenRC to Systemd also encountered this problem now, although have already =sys-fs/lvm2-2.02.103 installed.

What configuration to lvm & systemd is needed to have all lvm logical volumes accessible for mounting not just root but also /home /tmp and so on?

Only is mounted what initram mounts (in init script):
Code:

mount -o ro /dev/mapper/svg-ROOT   /mnt/root


because after switch_root and trying to start the Systemd system
all items /dev/mapper/svg-* disappear somewhere (so no "mount -a" can succeed),
has anybody any idea where /dev/mapper/svg-* flee?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Portage & Programming All times are GMT
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum