Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
"ERROR: problem running" when changing UFW rules
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Strayer
n00b
n00b


Joined: 11 Nov 2003
Posts: 74
Location: Germany

PostPosted: Fri May 10, 2013 8:19 am    Post subject: "ERROR: problem running" when changing UFW rules Reply with quote

So, I recently reinstalled my server and decided to put some firewall on the new one. Since I know UFW and its rather easy I decided to use it in case somebody else needs to fix something on the server.

Sadly I get strange error messages when I try to set any rules with UFW:
Code:
valaskjalf ~ # LANG="" ufw allow SSH
ERROR: problem running
valaskjalf ~ # LANG="" ufw allow SSH
Skipping adding existing rule
Skipping adding existing rule (v6)
valaskjalf ~ # LANG="" ufw deny SSH
ERROR: problem running


It looks like the rules actually get added, but then something fails. I have NO idea where to look, I checked with strace but don't see the problem: strace log

emerge --info
kernel .config

Kernel config looks correct to me, the ebuild doesn't mention anything about it.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Networking & Security All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum