Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Failed to emerge kde-base/jovie-4.10.2
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Portage & Programming
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Xywa
l33t
l33t


Joined: 23 Jul 2005
Posts: 811
Location: /mnt/Gentoo/

PostPosted: Sun Apr 07, 2013 8:26 am    Post subject: Failed to emerge kde-base/jovie-4.10.2 Reply with quote

Code:
>>> Source compiled.
>>> Test phase [not enabled]: kde-base/jovie-4.10.2

>>> Install jovie-4.10.2 into /mnt/video/tmp/portage/kde-base/jovie-4.10.2/image/ category kde-base
>>> Working in BUILD_DIR: "/mnt/video/tmp/portage/kde-base/jovie-4.10.2/work/jovie-4.10.2_build"
make -j2 install
make: *** No rule to make target `install'.  Stop.
 * ERROR: kde-base/jovie-4.10.2 failed (install phase):
 *   emake failed
 *
 * If you need support, post the output of `emerge --info '=kde-base/jovie-4.10.2'`,
 * the complete build log and the output of `emerge -pqv '=kde-base/jovie-4.10.2'`.
 * The complete build log is located at '/mnt/video/tmp/portage/kde-base/jovie-4.10.2/temp/build.log'.
 * The ebuild environment file is located at '/mnt/video/tmp/portage/kde-base/jovie-4.10.2/temp/environment'.
 * Working directory: '/mnt/video/tmp/portage/kde-base/jovie-4.10.2/work/jovie-4.10.2_build'
 * S: '/mnt/video/tmp/portage/kde-base/jovie-4.10.2/work/jovie-4.10.2'

>>> Failed to emerge kde-base/jovie-4.10.2, Log file:

>>>  '/mnt/video/tmp/portage/kde-base/jovie-4.10.2/temp/build.log'
Back to top
View user's profile Send private message
duryodhana
n00b
n00b


Joined: 13 Jan 2008
Posts: 65

PostPosted: Sun Apr 07, 2013 9:00 am    Post subject: Reply with quote

The same happens here. Compiles fine but won't install.
Back to top
View user's profile Send private message
megabaks
Apprentice
Apprentice


Joined: 22 Jan 2012
Posts: 237
Location: Russia && Saint-Petersburg

PostPosted: Sun Apr 07, 2013 2:04 pm    Post subject: Reply with quote

https://464868.bugs.gentoo.org/attachment.cgi?id=344720
works for me
_________________
sorry my bad english
Back to top
View user's profile Send private message
Xywa
l33t
l33t


Joined: 23 Jul 2005
Posts: 811
Location: /mnt/Gentoo/

PostPosted: Tue Apr 09, 2013 9:18 am    Post subject: Reply with quote

megabaks wrote:
https://464868.bugs.gentoo.org/attachment.cgi?id=344720
works for me


How to use this?
Back to top
View user's profile Send private message
megabaks
Apprentice
Apprentice


Joined: 22 Jan 2012
Posts: 237
Location: Russia && Saint-Petersburg

PostPosted: Tue Apr 09, 2013 11:37 am    Post subject: Reply with quote

Xywa wrote:
megabaks wrote:
https://464868.bugs.gentoo.org/attachment.cgi?id=344720
works for me


How to use this?
save attach as /etc/portage/patches/kde-base/jovie/dirty_hack.patch
_________________
sorry my bad english
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Portage & Programming All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum