Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Any Radeon 8500 user out there???
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
lk42pro
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 21 Apr 2002
Posts: 114
Location: New Jersey, USA

PostPosted: Mon Apr 29, 2002 6:18 am    Post subject: Any Radeon 8500 user out there??? Reply with quote

I doubt it...but if so, how did you get the video to play in X? Everything works fine for me except I can't play video using any mpeg/avi player....xmms, mplayer, the one that came with kde3 etc......nothing shows up after i hit the play button.. the screen is all blank....errr this is killing me....maybe i should consider switching back to my geforce2 gts just for gentoo...but then i can't play http://gamespot.com/gamespot/filters/products/0,11114,913818,00.html when it comes out in like a few days..:(

EDIT:btw how do i make it so I can show the whole link in URL?
_________________
"I am a wanderer, It's time for me to wander again"


Last edited by lk42pro on Mon Apr 29, 2002 6:23 am; edited 3 times in total
Back to top
View user's profile Send private message
filter69
Guest





PostPosted: Mon Apr 29, 2002 6:22 am    Post subject: 8500 ATI Reply with quote

Try xine it runs anything no matter what
just compile it and run it

and of course chekc your XF86Config
i gotten so pissed at config progs. i just write my own config filez now
Back to top
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum