Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
sdl-sound-1.0.1-r2 fails after emege --sync
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ExecutorElassus
l33t
l33t


Joined: 11 Mar 2004
Posts: 782
Location: Stuttgart, Germany

PostPosted: Thu Mar 22, 2007 10:49 am    Post subject: sdl-sound-1.0.1-r2 fails after emege --sync Reply with quote

my most recent (2007-03-21) sync resulted in an updated package relating to sdl, and now emerge sdl-sound fails with the following:
Code:
make[3]: Entering directory `/var/tmp/portage/media-libs/sdl-sound-1.0.1-r2/work/SDL_sound-1.0.1/decoders/timidity'
/bin/sh ../../libtool   --mode=compile i686-pc-linux-gnu-gcc -DHAVE_CONFIG_H -I. -I../.. -I../..    -O2 -march=athlon-xp -pipe -fomit-frame-pointer -I/usr/include/libmodplug -I/usr/include/SDL -D_GNU_SOURCE=1 -D_REENTRANT -I/usr/include/smpeg -I/usr/include/SDL -D_GNU_SOURCE=1 -D_REENTRANT -pthread -D_REENTRANT  -c -o common.lo common.c
/bin/sh ../../libtool   --mode=compile i686-pc-linux-gnu-gcc -DHAVE_CONFIG_H -I. -I../.. -I../..    -O2 -march=athlon-xp -pipe -fomit-frame-pointer -I/usr/include/libmodplug -I/usr/include/SDL -D_GNU_SOURCE=1 -D_REENTRANT -I/usr/include/smpeg -I/usr/include/SDL -D_GNU_SOURCE=1 -D_REENTRANT -pthread -D_REENTRANT  -c -o instrum.lo instrum.c
/bin/sh ../../libtool   --mode=compile i686-pc-linux-gnu-gcc -DHAVE_CONFIG_H -I. -I../.. -I../..    -O2 -march=athlon-xp -pipe -fomit-frame-pointer -I/usr/include/libmodplug -I/usr/include/SDL -D_GNU_SOURCE=1 -D_REENTRANT -I/usr/include/smpeg -I/usr/include/SDL -D_GNU_SOURCE=1 -D_REENTRANT -pthread -D_REENTRANT  -c -o instrum_dls.lo instrum_dls.c
../../libtool: line 323: s,^.*/,,g: No such file or directory
../../libtool: line 323: s,^.*/,,g: No such file or directory
../../libtool: line 323: s,^.*/,,g: No such file or directory
../../libtool: line 737: -e: command not found
*** Warning: inferring the mode of operation is deprecated.
*** Future versions of Libtool will require --mode=MODE be specified.
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 737: -e: command not found
../../libtool: line 737: -e: command not found
*** Warning: inferring the mode of operation is deprecated.
*** Future versions of Libtool will require --mode=MODE be specified.
../../libtool: line 1048: -e: command not found
*** Warning: inferring the mode of operation is deprecated.
*** Future versions of Libtool will require --mode=MODE be specified.
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1100: -e: command not found
: compile: cannot determine name of library object from `'
make[3]: *** [common.lo] Error 1
make[3]: *** Waiting for unfinished jobs....
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1100: -e: command not found
../../libtool: line 1048: -e: command not found
: compile: cannot determine name of library object from `'
make[3]: *** [instrum_dls.lo] Error 1
../../libtool: line 1048: -e: command not found
../../libtool: line 1100: -e: command not found
: compile: cannot determine name of library object from `'
make[3]: *** [instrum.lo] Error 1
make[3]: Leaving directory `/var/tmp/portage/media-libs/sdl-sound-1.0.1-r2/work/SDL_sound-1.0.1/decoders/timidity'
make[2]: *** [all-recursive] Error 1
make[2]: Leaving directory `/var/tmp/portage/media-libs/sdl-sound-1.0.1-r2/work/SDL_sound-1.0.1/decoders'
make[1]: *** [all-recursive] Error 1
make[1]: Leaving directory `/var/tmp/portage/media-libs/sdl-sound-1.0.1-r2/work/SDL_sound-1.0.1'
make: *** [all] Error 2

!!! ERROR: media-libs/sdl-sound-1.0.1-r2 failed.
Call stack:
  ebuild.sh, line 1614:   Called dyn_compile
  ebuild.sh, line 971:   Called qa_call 'src_compile'
  environment, line 3753:   Called src_compile
  sdl-sound-1.0.1-r2.ebuild, line 55:   Called die

!!! emake failed
!!! If you need support, post the topmost build error, and the call stack if relevant.
!!! A complete build log is located at '/var/tmp/portage/media-libs/sdl-sound-1.0.1-r2/temp/build.log'.

did i forget to update something? any help is greatly appreciated.

thanks,
EE
Back to top
View user's profile Send private message
gigs94
n00b
n00b


Joined: 06 Aug 2004
Posts: 52
Location: DC

PostPosted: Thu Mar 22, 2007 4:34 pm    Post subject: Reply with quote

I think this thread might help you.
Back to top
View user's profile Send private message
mark_alec
Bodhisattva
Bodhisattva


Joined: 11 Sep 2004
Posts: 6066
Location: Melbourne, Australia

PostPosted: Fri Mar 23, 2007 4:06 am    Post subject: Reply with quote

Moved from Portage & Programming to Duplicate Threads.
_________________
www.gentoo.org.au || #gentoo-au
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum