Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Gkrellm2 Weather
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Off the Wall
View previous topic :: View next topic  
Author Message
abstrcrndm
n00b
n00b


Joined: 23 Jun 2003
Posts: 5

PostPosted: Tue Jun 24, 2003 7:45 pm    Post subject: Gkrellm2 Weather Reply with quote

I have the weather plugin for Gkrellm2 and it does not work. I have read that this is lilkely due to my router(firewall). thus does anyone know a way around this? perhaps the port that it runs on so I can open it. any solutions you have would be grrreat..thankyou

abstrcrndm
Back to top
View user's profile Send private message
sKewlBoy
Guru
Guru


Joined: 03 Nov 2002
Posts: 406
Location: Portugal

PostPosted: Tue Jun 24, 2003 8:52 pm    Post subject: Reply with quote

gkrellm2 weather plugin connects to a FTP and downloads a text file with the info, then parses/shows it. Unless you have your firewall dropping/rejecting outgoing data to port 21, it should work.
Back to top
View user's profile Send private message
dgt84
Guru
Guru


Joined: 27 May 2003
Posts: 355
Location: Germany => USA

PostPosted: Tue Jun 24, 2003 8:55 pm    Post subject: not the firewall Reply with quote

I have this same problem. I had red hat 9 on this system as well as gentoo until just recently, and the weather plugin worked fine for red hat, but whould never display anything under gentoo. very strange; solutions would be appreciated.
_________________
Lila themes | The Porthole Portage Frontend | SVG-Utils
Back to top
View user's profile Send private message
sKewlBoy
Guru
Guru


Joined: 03 Nov 2002
Posts: 406
Location: Portugal

PostPosted: Tue Jun 24, 2003 9:36 pm    Post subject: Reply with quote

More details on errors would be good.
What does exactly happen ?

I had emerged it, inputed my weather station code and it works perfectly. I just might add I'm behing a router, also, even if that really doesnt matter...
Back to top
View user's profile Send private message
abstrcrndm
n00b
n00b


Joined: 23 Jun 2003
Posts: 5

PostPosted: Wed Jun 25, 2003 12:51 am    Post subject: Reply with quote

I got it to work now...I reinputed??(word..hmm)..the correct Station letters and it works now..dunno why it didn't before.. Thanks all

abstrcrndm
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Off the Wall All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum