Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
[SOLVED]PowerShot A70 i gtkam
View unanswered posts
View posts from last 24 hours
View posts from last 7 days

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Polskie forum (Polish) Instalacja i sprzęt
View previous topic :: View next topic  
Author Message
naresh
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 30 Aug 2005
Posts: 88

PostPosted: Mon Nov 14, 2005 2:39 pm    Post subject: [SOLVED]PowerShot A70 i gtkam Reply with quote

Witam... siedzę już trochę nad tym i dalej nie moge znaleźć rozwiązania mojego problemu. Próbuje podłączyć aparat Canon PowerShot A70 do mojego kompa. Zaladowalem moduly uhci-hcd, usb-storage i sd-mod, odpalilem aparat. dmesg pisze:

Code:

Initializing USB Mass Storage driver...
usbcore: registered new driver usb-storage
USB Mass Storage support registered.
USB Universal Host Controller Interface driver v2.3
ACPI: PCI Interrupt 0000:00:07.2[D] -> Link [LNKD] -> GSI 11 (level, low) -> IRQ 11
uhci_hcd 0000:00:07.2: UHCI Host Controller
uhci_hcd 0000:00:07.2: new USB bus registered, assigned bus number 1
uhci_hcd 0000:00:07.2: irq 11, io base 0x0000d400
hub 1-0:1.0: USB hub found
hub 1-0:1.0: 2 ports detected
ACPI: PCI Interrupt 0000:00:07.3[D] -> Link [LNKD] -> GSI 11 (level, low) -> IRQ 11
uhci_hcd 0000:00:07.3: UHCI Host Controller
uhci_hcd 0000:00:07.3: new USB bus registered, assigned bus number 2
uhci_hcd 0000:00:07.3: irq 11, io base 0x0000d800
hub 2-0:1.0: USB hub found
hub 2-0:1.0: 2 ports detected
usb 1-2: new full speed USB device using uhci_hcd and address 2


Wnioskuje więc ze wykrył aparat. Odpalam gtkam... nie wykrywa. Opalam ręcznie Add Camera. Tez nic... Jakieś rady?


Last edited by naresh on Tue Nov 15, 2005 4:52 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
Radioaktywny
Apprentice
Apprentice


Joined: 01 Sep 2005
Posts: 247
Location: Jestem przed komputerem ;)

PostPosted: Mon Nov 14, 2005 2:52 pm    Post subject: Reply with quote

Witam
Czytałeś podobny wąrtek?
https://forums.gentoo.org/viewtopic-t-401862.html
_________________
pozdrawiam
Radioaktywny
Back to top
View user's profile Send private message
stricte
n00b
n00b


Joined: 21 Jul 2005
Posts: 36
Location: Gdansk

PostPosted: Mon Nov 14, 2005 3:20 pm    Post subject: Reply with quote

u mnie kiedys byl problem z prawami. pod rootem ladnie wykrywal. chyba nie rozwiazalem tego powodu wtedy, gdyz bardzo zadko uzywam cyfrowki.
Back to top
View user's profile Send private message
cin0l
Apprentice
Apprentice


Joined: 29 Feb 2004
Posts: 182

PostPosted: Mon Nov 14, 2005 10:31 pm    Post subject: Reply with quote

spróbuj poprzez gphoto2..
Code:
 $ gphoto2 --list-cameras |grep A70
        "Canon PowerShot A70"
        "Canon PowerShot A70 (PTP)"
Back to top
View user's profile Send private message
naresh
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 30 Aug 2005
Posts: 88

PostPosted: Tue Nov 15, 2005 4:47 pm    Post subject: Reply with quote

Sprawdzilem na roocie... i faktycznie wykryl aparat... Czyli tu juz mi pomoze ten temat:

https://forums.gentoo.org/viewtopic-t-397835-highlight-powershot+root.htmlp
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Polskie forum (Polish) Instalacja i sprzęt All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum