Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Quake 3 mouse issues
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gamers & Players
View previous topic :: View next topic  
Author Message
dweebs0r
Apprentice
Apprentice


Joined: 21 Jan 2003
Posts: 177

PostPosted: Mon Feb 10, 2003 7:56 am    Post subject: Quake 3 mouse issues Reply with quote

Anyone have any thoughts as to why my mouse quit working with Quake 3.

Not sure exactly what broke it as I just did an emerge -u world and updated a ton of files! Now, when I play Quake 3 the mouse is recognised because I can use the mouse button to fire but mouse look no longer works.

Still works in other games (quake1, quake2, ut2003).

I tried removing the ~/.q3a folder and running the program as root without any change. Mouse buttons fire but no cursor movement.

Using kde 3.1, vanilla sources, nvidia drivers and xfree 4.2.99.4

Thanks for the help, folks0rs!

--Dweebs
Back to top
View user's profile Send private message
dweebs0r
Apprentice
Apprentice


Joined: 21 Jan 2003
Posts: 177

PostPosted: Mon Feb 10, 2003 2:48 pm    Post subject: Reply with quote

https://forums.gentoo.org/viewtopic.php?t=33603

Just noticed this thread, still trying to figure this out.

--Dweebs
Back to top
View user's profile Send private message
dweebs0r
Apprentice
Apprentice


Joined: 21 Jan 2003
Posts: 177

PostPosted: Mon Feb 10, 2003 3:55 pm    Post subject: Reply with quote

Please remove this thread as I am an idiot. :)

I installed the 1.32 point release and not the 1.32b.

Installing 1.32b corrected the problem.

--Dweebs
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gamers & Players All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum