Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
[TR][ISO-9]ccache nas�l kullan�l�r?
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Other Languages
View previous topic :: View next topic  
Author Message
togan
Apprentice
Apprentice


Joined: 10 Jun 2004
Posts: 200
Location: Germany NRW

PostPosted: Fri Dec 24, 2004 7:03 pm    Post subject: [TR][ISO-9]ccache nas�l kullan�l�r? Reply with quote

bu yazi ilgisizlik nedeniyle kaldirildi..
_________________
Gentoo 2006.1 stage1 MSI nforce 4 Athlon64 Nvidia PCI Express
Raptor74 GB + 200 GB X 2 SATA


Last edited by togan on Tue Feb 15, 2005 3:26 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
mrpdaemon
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 23 Aug 2004
Posts: 129

PostPosted: Tue Jan 04, 2005 9:14 pm    Post subject: Reply with quote

Eger diskiniz sinirli degilse bu 2G'i 10G gibi birsey yapmakta fayda var, zira OpenOffice.org gibi saglam kastiran emerge'lerde inanilmaz farkediyor ccache :) Ayrica bosta duran birkac bilgisayarimiz daha varsa distcc'yi de oneririm, ozellikle yavas makinelere gentoo kurmak icin ideal, pentium 166 aleti bootstrap etmek icin pentium4 3ghz aletle distcc yapmak baya akil kari :)
Back to top
View user's profile Send private message
rakdere
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 04 Jan 2005
Posts: 94
Location: Germany

PostPosted: Tue Jan 04, 2005 9:30 pm    Post subject: Reply with quote

Togan ben de ccache vardi, ama kde kullaniyorum.
Simdi ccache kullanmayayim mi, kde ile uyusmadigindan emin misin?
_________________
rafet
Back to top
View user's profile Send private message
togan
Apprentice
Apprentice


Joined: 10 Jun 2004
Posts: 200
Location: Germany NRW

PostPosted: Wed Jan 05, 2005 6:52 pm    Post subject: Reply with quote

mrpdaemon wrote:
Eger diskiniz sinirli degilse bu 2G'i 10G gibi birsey yapmakta fayda var, zira OpenOffice.org gibi saglam kastiran emerge'lerde inanilmaz farkediyor ccache :) Ayrica bosta duran birkac bilgisayarimiz daha varsa distcc'yi de oneririm, ozellikle yavas makinelere gentoo kurmak icin ideal, pentium 166 aleti bootstrap etmek icin pentium4 3ghz aletle distcc yapmak baya akil kari :)


Selam mrpdaemon aslında distcc için bir howto yazmayı düşünüyordum.. Ama eğer sen önceden deneme yaptıysan.. Tecrübelerini bizimle paylaşabilirsin.. Kısa bir howto gibi yazabilirsen süper olur valla..

kolay gelsin..
_________________
Gentoo 2006.1 stage1 MSI nforce 4 Athlon64 Nvidia PCI Express
Raptor74 GB + 200 GB X 2 SATA
Back to top
View user's profile Send private message
togan
Apprentice
Apprentice


Joined: 10 Jun 2004
Posts: 200
Location: Germany NRW

PostPosted: Wed Jan 05, 2005 6:55 pm    Post subject: Reply with quote

rakdere wrote:
Togan ben de ccache vardi, ama kde kullaniyorum.
Simdi ccache kullanmayayim mi, kde ile uyusmadigindan emin misin?


selam Rafet emin olmasam yazmazdım...İşkembeyi kübradan atmam bilirsin.. :D :D

Kolay gelsin.
_________________
Gentoo 2006.1 stage1 MSI nforce 4 Athlon64 Nvidia PCI Express
Raptor74 GB + 200 GB X 2 SATA
Back to top
View user's profile Send private message
rakdere
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 04 Jan 2005
Posts: 94
Location: Germany

PostPosted: Wed Jan 05, 2005 6:59 pm    Post subject: Reply with quote

Zaten oylesine sordum Togan.
Senin yazini okuyunca make.conf dan ccashe i kaldirdim
_________________
rafet
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Other Languages All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum