Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
LADSPA-SDK emerge fails
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Gentoo Forums Forum Index Gentoo for Mac OS X (Portage for Mac OS X)
View previous topic :: View next topic  
Author Message
BennyP
Guru
Guru


Joined: 09 May 2003
Posts: 497
Location: Toronto, Canada

PostPosted: Thu Sep 09, 2004 3:20 pm    Post subject: LADSPA-SDK emerge fails Reply with quote

I tried emerging SpiralModular and got this
Code:
ralmodular-0.2.1.ebuild SE="-ladpsa" emerge /usr/portage/media-sound/spiralmodular/spi
Calculating dependencies ...done!
>>> emerge (1 of 4) media-libs/ladspa-sdk-1.12-r1 to /
>>> md5 src_uri ;-) ladspa_sdk_1.12.tgz
>>> Checking ladspa_sdk_1.12.tgz's mtime...
>>> Not marked as unpacked; recreating WORKDIR...
>>> Unpacking source...
>>> Unpacking ladspa_sdk_1.12.tgz to /var/tmp/portage/ladspa-sdk-1.12-r1/work
sed: 1: "/var/tmp/portage/ladspa ...": undefined label 'mp/portage/ladspa-sdk-1.12-r1/work/ladspa_sdk/src/makefile'

submitting to bugzilla using this URL now

edit: gentoo rocks!
_________________
Could it be?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Gentoo Forums Forum Index Gentoo for Mac OS X (Portage for Mac OS X) All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum