Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
ksplash crash
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Guest






PostPosted: Thu May 23, 2002 10:26 pm    Post subject: ksplash crash Reply with quote

Has anyone else encountered the ksplash crash?
Back to top
FINITE
Guru
Guru


Joined: 10 May 2002
Posts: 449

PostPosted: Fri May 24, 2002 12:39 am    Post subject: Reply with quote

No. Have you done anything to it like to maybe use a different splash screen?
Back to top
View user's profile Send private message
tgnb
Apprentice
Apprentice


Joined: 16 Apr 2002
Posts: 207
Location: New York, NY

PostPosted: Fri May 24, 2002 1:46 am    Post subject: yes Reply with quote

upgrading qt fixed this for me.. although i now use fluxbox :)
Back to top
View user's profile Send private message
Guest






PostPosted: Sat May 25, 2002 4:03 am    Post subject: Reply with quote

Nope, I didn't do anything to mess around with the splash screen ...
Back to top
handsomepete
Guru
Guru


Joined: 21 Apr 2002
Posts: 548
Location: Kansas City, MO

PostPosted: Sat May 25, 2002 2:45 pm    Post subject: Reply with quote

I thought this happened to everyone when KDE 3 first came out... does it happen when you start x as a regular user and as root? if so, I think (correct me, someone) updating qt was the solution. This problem was semi-rampant in the betas...
Back to top
View user's profile Send private message
niyogi
Apprentice
Apprentice


Joined: 10 Apr 2002
Posts: 199
Location: Austin, TX

PostPosted: Sat May 25, 2002 10:11 pm    Post subject: Reply with quote

apparently if you don't have a sound card, the splash crashes or something to that nature... i know that was the case with my machine. do you have a sound card installed?
Back to top
View user's profile Send private message
handsomepete
Guru
Guru


Joined: 21 Apr 2002
Posts: 548
Location: Kansas City, MO

PostPosted: Sat May 25, 2002 10:34 pm    Post subject: Reply with quote

Oh, was this the sound permission issue? I haven't really tried KDE3 out yet, but I remember lurking around the forums and seeing these issues... search the posts. Pretty much every question that can be asked about KDE 3 has been. :wink:
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum