Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
2.6.7_rc1-love1 aka 'S0 1337'
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next  
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Unsupported Software
View previous topic :: View next topic  
Author Message
OneOfOne
Guru
Guru


Joined: 28 May 2003
Posts: 368
Location: Alexandria, Egypt

PostPosted: Sat May 29, 2004 10:17 am    Post subject: Reply with quote

the new fixed release with force-config_regparm-to-y.patch.bz2 reversed is on my site.
@Chaosite updated acx100 will get into next release.

peace
Back to top
View user's profile Send private message
OneOfOne
Guru
Guru


Joined: 28 May 2003
Posts: 368
Location: Alexandria, Egypt

PostPosted: Sat May 29, 2004 10:26 am    Post subject: Reply with quote

sxz wrote:
Well, the reason i prefered supermount instead of submount, was because gnome didn`t like it :)
First of all, when i opened a cd with nautilus, the window closed every few seconds, i don`t know why :roll: Secondly, when i opened gnome`s system monitor, it would display all my removable media, even if it wasn`t there. And if, say a floppy, was there, it would get accessed every few seconds, probably to refresh the information or smth. Supermount, on the other hand, got rid of these problems.
Sorry for the offtopic :oops:

Well since you already use gnome why not use gnome-volume-manager instead of those ugly hacks like supermount and submount?
You can use bmg's {dbus, hal, gnome-volume-manager}-cvs ebuilds.
if you don't know how, just join us on freenode (#love-sources) and i'm sure someone will help you.

peace
Back to top
View user's profile Send private message
_benj_
n00b
n00b


Joined: 05 May 2004
Posts: 32

PostPosted: Sat May 29, 2004 11:49 am    Post subject: Reply with quote

\/\/0r|<5 F!|\|€ |-|€r€ :lol:


/me is so leet :oops:
_________________
we are microsoft: what you are experiencing is an undocumented feature, not a bug.
Back to top
View user's profile Send private message
eikketk
Apprentice
Apprentice


Joined: 03 Jun 2003
Posts: 270
Location: Belgium

PostPosted: Sat May 29, 2004 12:18 pm    Post subject: Reply with quote

For your interest: I just released ivman 0.1 on SF.net. Please test it as much as possible, and feedback!!!

Greetings, 1kk3
_________________
Working day and night to enhance the Linux Desktop Experience :)

Homepage
Back to top
View user's profile Send private message
sxz
n00b
n00b


Joined: 03 May 2004
Posts: 21

PostPosted: Sat May 29, 2004 1:52 pm    Post subject: Reply with quote

OneOfOne wrote:
sxz wrote:
Well, the reason i prefered supermount instead of submount, was because gnome didn`t like it :)
First of all, when i opened a cd with nautilus, the window closed every few seconds, i don`t know why :roll: Secondly, when i opened gnome`s system monitor, it would display all my removable media, even if it wasn`t there. And if, say a floppy, was there, it would get accessed every few seconds, probably to refresh the information or smth. Supermount, on the other hand, got rid of these problems.
Sorry for the offtopic :oops:

Well since you already use gnome why not use gnome-volume-manager instead of those ugly hacks like supermount and submount?
You can use bmg's {dbus, hal, gnome-volume-manager}-cvs ebuilds.
if you don't know how, just join us on freenode (#love-sources) and i'm sure someone will help you.

peace


Thanks for the suggestion, i guess i`ll be visiting breakmygentoo.net :)
Back to top
View user's profile Send private message
crazy-bee
Apprentice
Apprentice


Joined: 03 Jan 2003
Posts: 170

PostPosted: Sat May 29, 2004 4:05 pm    Post subject: Reply with quote

I also get that error people reported. Any solution yet?

fs/built-in.o(.init.text+0x1125): In function `proc_misc_init':
: undefined reference to `proc_schedstat_operations'
Back to top
View user's profile Send private message
danone
Guru
Guru


Joined: 18 Jan 2004
Posts: 398
Location: Germany

PostPosted: Sat May 29, 2004 4:07 pm    Post subject: Reply with quote

Disable collect scheduler statsin kernel hacking
_________________
[:: Processor: Intel Core 2 Duo E6300 ]::[ Mainboard: ASUS P5B Deluxe ]::[ GPU: nVidia 7900GTO ::]
[:: RAM: HyperX DDR2 800 ]::[ Samsung SH-183A SATA:: CREATiVE X-Fi XtremeMusic :: ]
Back to top
View user's profile Send private message
metalh34d
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 126

PostPosted: Sat May 29, 2004 6:15 pm    Post subject: Reply with quote

silverpig wrote:
Is this a kernel problem or a me problem?

from dmesg:

Code:
fglrx: module license 'Proprietary. (C) 2002 - ATI Technologies, Starnberg, GERMANY' taints kernel.
[fglrx] Maximum main memory to use for locked dma buffers: 930 MBytes.
Unable to handle kernel NULL pointer dereference at virtual address 00000000
 printing eip:
f8cda280
*pde = 00000000
Oops: 0002 [#1]
Modules linked in: fglrx 3c59x sg scsi_mod
CPU:    0
EIP:    0060:[<f8cda280>]    Tainted: P   VLI
EFLAGS: 00010286   (2.6.7-rc1-love1)
EIP is at __ke_memset+0x10/0x20 [fglrx]
eax: 00000000   ebx: 00000000   ecx: f8d02768   edx: 00000000
esi: f8d02240   edi: 00000000   ebp: c02d30c0   esp: f7bd9f24
ds: 007b   es: 007b   ss: 0068
Process modprobe (pid: 4777, threadinfo=f7bd8000 task=f7bdb790)
Stack: f8d02760 f8d02630 f8ce4742 f8d02768 00000000 00000010 f8d025e0 f8d02240
       f8d02630 f8d025e0 f8cdbfa7 f8d02760 00000000 00000d28 00000000 00000282
       f8d025e0 f8d025e0 f8c52257 f8d025e0 00000000 0000001b 0000001a 0000001c
Call Trace:
 [<f8ce4742>] _r6x_IsDeviceSupported+0x22/0x1790 [fglrx]
 [<f8cdbfa7>] firegl_init+0xe7/0x110 [fglrx]
 [<f8c52257>] firegl_init_module+0xe7/0x17d [fglrx]
 [<c0127083>] sys_init_module+0xf3/0x1c0
 [<c010556b>] syscall_call+0x7/0xb
                                                                               
Code: ff ff 89 06 83 c6 04 39 ef 72 e5 8b 04 24 83 c4 08 5b 5e 5f 5d c3 90 8d 74 26 00 83 ec 08 89 1c 24 89 7c 24 04 89 c3 89 df 89 d0 <f3> aa 89 d8 8b 7c 24
04 8b 1c 24 83 c4 08 c3 90 83 ec 08 81 f9


I got this message when I manually tried to patch my reiser4.h file in the 2.6.6-love5 sources.
Back to top
View user's profile Send private message
OneOfOne
Guru
Guru


Joined: 28 May 2003
Posts: 368
Location: Alexandria, Egypt

PostPosted: Sat May 29, 2004 7:01 pm    Post subject: Reply with quote

metalh34d wrote:
silverpig wrote:
Is this a kernel problem or a me problem?

from dmesg:

Code:
fglrx: module license 'Proprietary. (C) 2002 - ATI Technologies, Starnberg, GERMANY' taints kernel.
[fglrx] Maximum main memory to use for locked dma buffers: 930 MBytes.
Unable to handle kernel NULL pointer dereference at virtual address 00000000
 printing eip:
f8cda280
*pde = 00000000
Oops: 0002 [#1]
Modules linked in: fglrx 3c59x sg scsi_mod
CPU:    0
EIP:    0060:[<f8cda280>]    Tainted: P   VLI
EFLAGS: 00010286   (2.6.7-rc1-love1)
EIP is at __ke_memset+0x10/0x20 [fglrx]
eax: 00000000   ebx: 00000000   ecx: f8d02768   edx: 00000000
esi: f8d02240   edi: 00000000   ebp: c02d30c0   esp: f7bd9f24
ds: 007b   es: 007b   ss: 0068
Process modprobe (pid: 4777, threadinfo=f7bd8000 task=f7bdb790)
Stack: f8d02760 f8d02630 f8ce4742 f8d02768 00000000 00000010 f8d025e0 f8d02240
       f8d02630 f8d025e0 f8cdbfa7 f8d02760 00000000 00000d28 00000000 00000282
       f8d025e0 f8d025e0 f8c52257 f8d025e0 00000000 0000001b 0000001a 0000001c
Call Trace:
 [<f8ce4742>] _r6x_IsDeviceSupported+0x22/0x1790 [fglrx]
 [<f8cdbfa7>] firegl_init+0xe7/0x110 [fglrx]
 [<f8c52257>] firegl_init_module+0xe7/0x17d [fglrx]
 [<c0127083>] sys_init_module+0xf3/0x1c0
 [<c010556b>] syscall_call+0x7/0xb
                                                                               
Code: ff ff 89 06 83 c6 04 39 ef 72 e5 8b 04 24 83 c4 08 5b 5e 5f 5d c3 90 8d 74 26 00 83 ec 08 89 1c 24 89 7c 24 04 89 c3 89 df 89 d0 <f3> aa 89 d8 8b 7c 24
04 8b 1c 24 83 c4 08 c3 90 83 ec 08 81 f9


I got this message when I manually tried to patch my reiser4.h file in the 2.6.6-love5 sources.

i can't see how this is related to reiser4..
this is most likely caused by the patch i forgot to take out, if you redownload love and recompile it it should work fine.
@PickledOnion thanks for the fix, i just seen it now.
peace
Back to top
View user's profile Send private message
_Nomad_
Guru
Guru


Joined: 11 Apr 2003
Posts: 545

PostPosted: Sat May 29, 2004 8:04 pm    Post subject: Reply with quote

working fantastic here...
_________________
*LIK*
Back to top
View user's profile Send private message
LiTTlEaDY
n00b
n00b


Joined: 20 May 2004
Posts: 47
Location: Wakefield UK

PostPosted: Sat May 29, 2004 8:14 pm    Post subject: Reply with quote

Ok i have installed this with reiser4 fs on my root and get the following error anybody know what this means?????

Code:

/linuxrc has to be run as the init process as the one
with a PID of 1. Try adding init=/linuxrc to the
Kernel command line or running 'exec/linuxrc'.
UDF-fs: No partition found (1)
XFS: Bad magic number
XFS: SB validation failed
Kernel panic: VFS: Unable to mount root fs on hda4


i have defined my root partition as "reiser4 noatime 0 0" in /etc/fstab
and in my grub.conf "init=/linuxrc"

No ideas???



Thanks

Adrian.
Back to top
View user's profile Send private message
garlicbread
Apprentice
Apprentice


Joined: 06 Mar 2004
Posts: 180

PostPosted: Sat May 29, 2004 8:18 pm    Post subject: Reply with quote

Just tried this version out
first there was a mention that
"bootsplash doesn't work until the bootsplash init script starts "
I've found on mine this does appear to work, I think you just need to make sure the images are attached to the back of the initrd file

One problem I have spotted unless everyone is already aware of this
upon adding my USB 512Mb Drive stick, this works okay

But upon removing it

May 29 20:17:15 usb 2-1: USB disconnect, address 3
May 29 20:17:15 releasing anticipatory io scheduler
May 29 20:17:15 Unable to handle kernel paging request at virtual address 00001000
May 29 20:17:15 printing eip:
May 29 20:17:15 00001000
May 29 20:17:15 *pde = 00000000
May 29 20:17:15 Oops: 0000 [#1]
May 29 20:17:15 PREEMPT
May 29 20:17:15 Modules linked in: ohci1394 ieee1394 snd_intel8x0m i810_audio ac97_codec snd_intel8x0 snd_ac97_codec snd_mpu401_uart snd_rawmidi snd_seq_oss snd_seq_midi_event snd_seq snd_seq_device snd_pcm_oss snd_pcm snd_page_alloc snd_timer snd_mixer_oss snd hci_usb
May 29 20:17:15 CPU: 0
May 29 20:17:15 EIP: 0060:[<00001000>] Not tainted VLI
May 29 20:17:15 EFLAGS: 00010206 (2.6.7-rc1-love1)
May 29 20:17:15 EIP is at 0x1000
May 29 20:17:15 eax: dfadae38 ebx: dfb51030 ecx: 00001000 edx: dfb51030
May 29 20:17:15 esi: dfb51040 edi: 00000282 ebp: c15928b4 esp: c15d9e14
May 29 20:17:15 ds: 007b es: 007b ss: 0068
May 29 20:17:15 Process khubd (pid: 30, threadinfo=c15d8000 task=dfe2d190)
May 29 20:17:15 Stack: c02fdf3d dfb51030 dfadae38 c02ffe9f dfb51030 dde51618 debc0584 debc0400
May 29 20:17:15 c03a57c0 dfb51030 debc05a8 c066b6a8 c066b6c0 c15928d8 c02f96c8 debc0584
May 29 20:17:15 00000042 debc0400 debc0584 c0287c5a debc05a8 c15d8000 debc0400 deb5bc00
May 29 20:17:15 Call Trace:
May 29 20:17:15 [<c02fdf3d>] elevator_exit+0x36/0x42
May 29 20:17:15 [<c02ffe9f>] blk_cleanup_queue+0x80/0x82
May 29 20:17:15 [<c03a57c0>] scsi_device_dev_release+0x129/0x190
May 29 20:17:15 [<c02f96c8>] device_release+0x58/0x5c
May 29 20:17:15 [<c0287c5a>] kobject_cleanup+0x98/0x9a
May 29 20:17:15 [<c03a52af>] scsi_forget_host+0x40/0x85
May 29 20:17:15 [<c039f08c>] scsi_remove_host+0x2b/0x5b
May 29 20:17:15 [<c0415fcd>] storage_disconnect+0x38/0x48
May 29 20:17:15 [<c03f3454>] usb_unbind_interface+0x7a/0x7c
May 29 20:17:15 [<c02fa8d5>] device_release_driver+0x64/0x66
May 29 20:17:15 [<c02faa35>] bus_remove_device+0x73/0xb8
May 29 20:17:15 [<c02f9a2d>] device_del+0x6c/0xa0
May 29 20:17:15 [<c03f9763>] usb_disable_device+0xaf/0xec
May 29 20:17:15 [<c03f3f82>] usb_disconnect+0xcc/0x10f
May 29 20:17:15 [<c03f639a>] hub_port_connect_change+0x318/0x346
May 29 20:17:15 [<c03f6692>] hub_events+0x2ca/0x33d
May 29 20:17:15 [<c03f6732>] hub_thread+0x2d/0xe4
May 29 20:17:15 [<c010582e>] ret_from_fork+0x6/0x14
May 29 20:17:15 [<c0116a71>] default_wake_function+0x0/0x12
May 29 20:17:15 [<c03f6705>] hub_thread+0x0/0xe4
May 29 20:17:15 [<c0103c7d>] kernel_thread_helper+0x5/0xb
May 29 20:17:15
May 29 20:17:15 Code: Bad EIP value.
May 29 20:18:00 CRON[8008]: (root) CMD (test -x /usr/sbin/run-crons && /usr/sbin/run-crons )
May 29 20:19:00 CRON[8019]: (root) CMD (test -x /usr/sbin/run-crons && /usr/sbin/run-crons )
May 29 20:20:00 CRON[8030]: (root) CMD (test -x /usr/sbin/run-crons && /usr/sbin/run-crons )
May 29 20:21:00 CRON[8041]: (root) CMD (test -x /usr/sbin/run-crons && /usr/sbin/run-crons )
May 29 20:22:00 CRON[8052]: (root) CMD (test -x /usr/sbin/run-crons && /usr/sbin/run-crons )
May 29 20:23:00 CRON[8063]: (root) CMD (test -x /usr/sbin/run-crons && /usr/sbin/run-crons )
May 29 20:24:00 CRON[8074]: (root) CMD (test -x /usr/sbin/run-crons && /usr/sbin/run-crons )
May 29 20:25:00 CRON[8085]: (root) CMD (test -x /usr/sbin/run-crons && /usr/sbin/run-crons )
May 29 20:26:00 CRON[8096]: (root) CMD (test -x /usr/sbin/run-crons && /usr/sbin/run-crons )
May 29 20:27:00 CRON[8107]: (root) CMD (test -x /usr/sbin/run-crons && /usr/sbin/run-crons )
Back to top
View user's profile Send private message
OneOfOne
Guru
Guru


Joined: 28 May 2003
Posts: 368
Location: Alexandria, Egypt

PostPosted: Sat May 29, 2004 8:20 pm    Post subject: Reply with quote

LiTTlEaDY wrote:
Ok i have installed this with reiser4 fs on my root and get the following error anybody know what this means?????

Code:

/linuxrc has to be run as the init process as the one
with a PID of 1. Try adding init=/linuxrc to the
Kernel command line or running 'exec/linuxrc'.
UDF-fs: No partition found (1)
XFS: Bad magic number
XFS: SB validation failed
Kernel panic: VFS: Unable to mount root fs on hda4


i have defined my root partition as "reiser4 noatime 0 0" in /etc/fstab
and in my grub.conf "init=/linuxrc"

No ideas???



Thanks

Adrian.

reiser4 is gone from this kernel :(

peace
Back to top
View user's profile Send private message
silverpig
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 10 Dec 2003
Posts: 143
Location: Vancouver BC

PostPosted: Sat May 29, 2004 10:52 pm    Post subject: Reply with quote

OneOfOne wrote:
metalh34d wrote:
silverpig wrote:
Is this a kernel problem or a me problem?

from dmesg:

Code:
fglrx: module license 'Proprietary. (C) 2002 - ATI Technologies, Starnberg, GERMANY' taints kernel.
[fglrx] Maximum main memory to use for locked dma buffers: 930 MBytes.
Unable to handle kernel NULL pointer dereference at virtual address 00000000
 printing eip:
f8cda280
*pde = 00000000
Oops: 0002 [#1]
Modules linked in: fglrx 3c59x sg scsi_mod
CPU:    0
EIP:    0060:[<f8cda280>]    Tainted: P   VLI
EFLAGS: 00010286   (2.6.7-rc1-love1)
EIP is at __ke_memset+0x10/0x20 [fglrx]
eax: 00000000   ebx: 00000000   ecx: f8d02768   edx: 00000000
esi: f8d02240   edi: 00000000   ebp: c02d30c0   esp: f7bd9f24
ds: 007b   es: 007b   ss: 0068
Process modprobe (pid: 4777, threadinfo=f7bd8000 task=f7bdb790)
Stack: f8d02760 f8d02630 f8ce4742 f8d02768 00000000 00000010 f8d025e0 f8d02240
       f8d02630 f8d025e0 f8cdbfa7 f8d02760 00000000 00000d28 00000000 00000282
       f8d025e0 f8d025e0 f8c52257 f8d025e0 00000000 0000001b 0000001a 0000001c
Call Trace:
 [<f8ce4742>] _r6x_IsDeviceSupported+0x22/0x1790 [fglrx]
 [<f8cdbfa7>] firegl_init+0xe7/0x110 [fglrx]
 [<f8c52257>] firegl_init_module+0xe7/0x17d [fglrx]
 [<c0127083>] sys_init_module+0xf3/0x1c0
 [<c010556b>] syscall_call+0x7/0xb
                                                                               
Code: ff ff 89 06 83 c6 04 39 ef 72 e5 8b 04 24 83 c4 08 5b 5e 5f 5d c3 90 8d 74 26 00 83 ec 08 89 1c 24 89 7c 24 04 89 c3 89 df 89 d0 <f3> aa 89 d8 8b 7c 24
04 8b 1c 24 83 c4 08 c3 90 83 ec 08 81 f9


I got this message when I manually tried to patch my reiser4.h file in the 2.6.6-love5 sources.

i can't see how this is related to reiser4..
this is most likely caused by the patch i forgot to take out, if you redownload love and recompile it it should work fine.
@PickledOnion thanks for the fix, i just seen it now.
peace


Sweet. Thanks. I re-downloaded and installed the kernel, re-digested, yada-yada... Now when I build the ati drivers I get:

/usr/sbin/ebuild.sh: line 74: modules: command not found

I'll play with it some...
_________________
'Cause I can.
Back to top
View user's profile Send private message
silverpig
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 10 Dec 2003
Posts: 143
Location: Vancouver BC

PostPosted: Sun May 30, 2004 12:33 am    Post subject: Reply with quote

Well I'm stumped for now. The driver compiles just fine but I can't get it to load for the life of me...
_________________
'Cause I can.
Back to top
View user's profile Send private message
silverpig
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 10 Dec 2003
Posts: 143
Location: Vancouver BC

PostPosted: Sun May 30, 2004 1:16 am    Post subject: Reply with quote

Okay, everything works for me now :)

I just hope ati fixes their drivers so we can use the REGPARAM thing
_________________
'Cause I can.
Back to top
View user's profile Send private message
xianx
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 09 Aug 2003
Posts: 126
Location: Canada

PostPosted: Sun May 30, 2004 1:40 am    Post subject: Reply with quote

After digest, and emerge, I get this:

Code:
>>> emerge (1 of 1) sys-kernel/love-sources-2.6.7_rc1-r1 to /
>>> md5 src_uri ;-) patch-2.6.7-rc1.bz2
>>> md5 src_uri ;-) linux-2.6.6.tar.bz2
>>> md5 src_uri ;-) 2.6.7-rc1-mm1.bz2
>>> md5 src_uri ;-) 2.6.7-rc1-love1.bz2
>>> Preparing to unpack...
>>> Unpacking source...
>>> Unpacking linux-2.6.6.tar.bz2 to /var/tmp/portage/love-sources-2.6.7_rc1-r1/work
 * Applying patch-2.6.7-rc1.patch...
patch: pch.c:614: intuit_diff_type: Assertion `i0 != NONE' failed.        [ !! ]
 * Please attach /var/tmp/portage/love-sources-2.6.7_rc1-r1/temp/patch-2.6.7-rc1.err to any bug you may post.
 
!!! ERROR: sys-kernel/love-sources-2.6.7_rc1-r1 failed.
!!! Function unipatch, Line 485, Exitcode 0
!!! Unable to dry-run patch.
 


and patch.err has a *lot* of (lol, doing as i'm told):

Code:

No file to patch.  Skipping patch.
2 out of 2 hunks ignored
can't find file to patch at input line 11178
Perhaps you used the wrong -p or --strip option?
The text leading up to this was:


This is a long file, here's the tail.

Code:

Perhaps you used the wrong -p or --strip option?
The text leading up to this was:
--------------------------
|diff -Nru a/drivers/char/drm/tdfx_drv.c b/drivers/char/drm/tdfx_drv.c
|--- a/drivers/char/drm/tdfx_drv.c      Sat May 22 22:55:13 2004
|+++ b/drivers/char/drm/tdfx_drv.c      Sat May 22 22:55:13 2004
--------------------------
No file to patch.  Skipping patch.
1 out of 1 hunk ignored
missing header for unified diff at line 98491 of patch


Sorry for the long post!
_________________
if at first you dont succeed, Skydiving is not for you.
#make love not war!
Back to top
View user's profile Send private message
esc*
n00b
n00b


Joined: 19 Aug 2003
Posts: 55
Location: Finland

PostPosted: Sun May 30, 2004 6:56 am    Post subject: Reply with quote

submount doesnt mount medias. I build it as module and module subfs is loaded. dmesg gives "subfs: submountd mount failure." i have set fstab lines

Code:
 /dev/cdroms/cdrom1      /mnt/dvd        subfs           fs=cdfss,ro,user,umask=0 0 0


also floppy doesnt work
Code:
 /dev/fd0                /mnt/floppy     subfs           fs=floppyfss,rw,user,umask=0 0 0


same problem if set fs=auto.
Back to top
View user's profile Send private message
OneOfOne
Guru
Guru


Joined: 28 May 2003
Posts: 368
Location: Alexandria, Egypt

PostPosted: Sun May 30, 2004 3:15 pm    Post subject: Reply with quote

xianx wrote:
After digest, and emerge, I get this:

Code:
>>> emerge (1 of 1) sys-kernel/love-sources-2.6.7_rc1-r1 to /
>>> md5 src_uri ;-) patch-2.6.7-rc1.bz2
>>> md5 src_uri ;-) linux-2.6.6.tar.bz2
>>> md5 src_uri ;-) 2.6.7-rc1-mm1.bz2
>>> md5 src_uri ;-) 2.6.7-rc1-love1.bz2
>>> Preparing to unpack...
>>> Unpacking source...
>>> Unpacking linux-2.6.6.tar.bz2 to /var/tmp/portage/love-sources-2.6.7_rc1-r1/work
 * Applying patch-2.6.7-rc1.patch...
patch: pch.c:614: intuit_diff_type: Assertion `i0 != NONE' failed.        [ !! ]
 * Please attach /var/tmp/portage/love-sources-2.6.7_rc1-r1/temp/patch-2.6.7-rc1.err to any bug you may post.
 
!!! ERROR: sys-kernel/love-sources-2.6.7_rc1-r1 failed.
!!! Function unipatch, Line 485, Exitcode 0
!!! Unable to dry-run patch.
 


and patch.err has a *lot* of (lol, doing as i'm told):

Code:

No file to patch.  Skipping patch.
2 out of 2 hunks ignored
can't find file to patch at input line 11178
Perhaps you used the wrong -p or --strip option?
The text leading up to this was:


This is a long file, here's the tail.

Code:

Perhaps you used the wrong -p or --strip option?
The text leading up to this was:
--------------------------
|diff -Nru a/drivers/char/drm/tdfx_drv.c b/drivers/char/drm/tdfx_drv.c
|--- a/drivers/char/drm/tdfx_drv.c      Sat May 22 22:55:13 2004
|+++ b/drivers/char/drm/tdfx_drv.c      Sat May 22 22:55:13 2004
--------------------------
No file to patch.  Skipping patch.
1 out of 1 hunk ignored
missing header for unified diff at line 98491 of patch


Sorry for the long post!

this is the most voodoo error out there, usually deleting /usr/portage/distfiles/{patch-2.6.7-rc1.bz2,2.6.7-rc1-mm1.bz2,2.6.7-rc1-love1.bz2} then redownloading fixes it.
@esc* most likely when you emerged submount it overwrote the module.
try to reemerge submount.
peace
Back to top
View user's profile Send private message
sn4ip3r
Guru
Guru


Joined: 14 Dec 2002
Posts: 325
Location: Tallinn, Estonia

PostPosted: Sun May 30, 2004 3:48 pm    Post subject: Reply with quote

Admiral LSD` wrote:
That might be because you have CONFIG_REGPARM enabled. Love reverses the patch that makes this the permanent kernel default so go in to "Processor Type and Features" and check to see if the "Use Register Arguments" option is diabled.


Try my patch from here.
Back to top
View user's profile Send private message
Legoguy
Apprentice
Apprentice


Joined: 22 Dec 2003
Posts: 165
Location: Gurnee, IL

PostPosted: Sun May 30, 2004 4:33 pm    Post subject: Reply with quote

My kernel freezes when it gets to:
Code:
ACPI: IRQ9 SCI

That's not all that's on the line, just can't remember the rest...
Back to top
View user's profile Send private message
gizmo.tar.bz23
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 27 Sep 2003
Posts: 81
Location: germany/stuttgart

PostPosted: Sun May 30, 2004 9:22 pm    Post subject: Reply with quote

got this one:
Quote:

make[2]: *** No rule to make target `drivers/net/ppp_mppe_compress.s', needed by `drivers/net/ppp_mppe_compress.o'. Stop.
make[1]: *** [drivers/net] Error 2
make: *** [drivers] Error 2

what means ppp is broken.... here :-)
_________________
hail eris, all hail discordia. [fnord]
Back to top
View user's profile Send private message
Regor
Guru
Guru


Joined: 06 Aug 2002
Posts: 545
Location: 39° 2' 48" N, 120° 59' 2" W

PostPosted: Sun May 30, 2004 9:33 pm    Post subject: Reply with quote

Works beautifully on my machine. Thanks OneOfOne! :D
_________________
Sometimes the appropriate response to reality is to go insane.
-Philip K. Dick, Valis
Back to top
View user's profile Send private message
fschneider
n00b
n00b


Joined: 07 Nov 2003
Posts: 13

PostPosted: Sun May 30, 2004 9:48 pm    Post subject: Reply with quote

crazy-bee wrote:
I also get that error people reported. Any solution yet?

fs/built-in.o(.init.text+0x1125): In function `proc_misc_init':
: undefined reference to `proc_schedstat_operations'


I don't know why it is activated and why there is no Kconfig entry, but you can solve the compilation/linking issue when you comment out the

CONFIG_SCHEDSTATS=y

line in your .config file.

I haven't tested the kernel yet, tough.
Back to top
View user's profile Send private message
scott_karana
n00b
n00b


Joined: 06 Mar 2004
Posts: 28
Location: GNU's Not Linux

PostPosted: Mon May 31, 2004 1:51 am    Post subject: Reply with quote

What sources should I be patching, here? I tried downloading kernel.org's 2.6.7-r1 vanilla sources, patched it with mm1, and then followed up with love1, but I'm getting errors. Is love1 designed to be used on emerged sources, or...
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Unsupported Software All times are GMT
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Page 2 of 4

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum