Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Evolution 1.1rc1 Ebuilds
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Lin_Matt
Guru
Guru


Joined: 23 Jun 2002
Posts: 581
Location: TechWasteland (Mississippi)

PostPosted: Sat Nov 02, 2002 5:51 pm    Post subject: Evolution 1.1rc1 Ebuilds Reply with quote

Yup... New ebuilds... Bugzilla entry is here:
https://bugs.gentoo.org/show_bug.cgi?id=10103

and we should have em up for download here soon:
http://99b.org/ec/

Enjoy!

BTW, I'm compiling this now but I have no idea about the stability of the finished product....
Back to top
View user's profile Send private message
Ravage
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 27 Jun 2002
Posts: 107

PostPosted: Sun Nov 03, 2002 9:00 am    Post subject: still no luck Reply with quote

still no luck. :(

I un-emerged old evolution. Tested with an empty home-folder .... only bad luck.

Still no warnings...
I created a log with strace for the first run:
http://www.darav.de/gentoo/evo-firstrun.log
and second (and later):
http://www.darav.de/gentoo/evo-secondrun.log

Hope somebody see's something I didn't.

one thing to say:
something like "found old config. convert" (not exact phrase) appears one first run. But as I said, no old files in $HOME.

plz help :roll:

rav
Back to top
View user's profile Send private message
Ravage
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 27 Jun 2002
Posts: 107

PostPosted: Sun Nov 03, 2002 12:04 pm    Post subject: Reply with quote

Now I'm lucky. 8O

It works after two steps:
1) edit make.conf and disabling some compilier options
2) reemerge gnome-libs, aspell, gnome-spell and evolution

I don't if either the one or the other or both together were to solution.

But one problem is left:
German translation isn't working: "M" instead of "Müll" etc.
Solutions ?
Back to top
View user's profile Send private message
Ravage
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 27 Jun 2002
Posts: 107

PostPosted: Sun Nov 03, 2002 5:06 pm    Post subject: Reply with quote

:oops: that's me again with a big problem.

Evolution crashes when viewing a mail or a calendar entry after a few seconds.
my env was also set from LANG=de_DE@euro to LANG= (also LANGUAGE and LC_*).
But it still crashes.

:? :twisted: :?:
some suggestions ?
Back to top
View user's profile Send private message
suka
Developer
Developer


Joined: 22 Apr 2002
Posts: 383

PostPosted: Sun Nov 03, 2002 8:36 pm    Post subject: Reply with quote

Ravage wrote:
:oops: that's me again with a big problem.

Evolution crashes when viewing a mail or a calendar entry after a few seconds.
my env was also set from LANG=de_DE@euro to LANG= (also LANGUAGE and LC_*).
But it still crashes.

:? :twisted: :?:
some suggestions ?


I got the same problems, seems to be a bug, you can work around by entering

Code:
export LANG=xxx


before starting evolution.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum