Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
emerge freeamp fails
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Multimedia
View previous topic :: View next topic  
Author Message
pjp
Administrator
Administrator


Joined: 16 Apr 2002
Posts: 18341

PostPosted: Wed May 15, 2002 5:04 am    Post subject: emerge freeamp fails Reply with quote

Both freeamp-2.1.1-r1.ebuild and freeamp-2.1.1.ebuild fail.

Until now, I haven't had any packages fail. I did recently change USE settings to this (from none):
Code:
USE="-arts -kde -nls -pcmcia aalib avi crypt cups dvd encode fbcon gd gdbm
ggi gif jpeg nocardbus odbc oggvorbis opengl oss pam pdflib perl png postgres
python quicktime qt sdl slp socks5 ssl tiff truetype xml xml2 xmms mpeg mmx"


Is freeamp broken, or does anyone recognize something wrong in my USE settings?


Thanks.
Back to top
View user's profile Send private message
pjp
Administrator
Administrator


Joined: 16 Apr 2002
Posts: 18341

PostPosted: Wed May 15, 2002 4:36 pm    Post subject: Reply with quote

Well, I removed my USE settings and freeamp emerged just fine. Guess I'll just have to accept the default settings.
Back to top
View user's profile Send private message
rac
Bodhisattva
Bodhisattva


Joined: 30 May 2002
Posts: 6553
Location: Japanifornia

PostPosted: Mon Aug 19, 2002 10:38 am    Post subject: Reply with quote

Fled the crowds in Desktop Environments for the wide open spaces of the new Multimedia forum.
_________________
For every higher wall, there is a taller ladder
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Multimedia All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum